× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Mε επιτυχία η Γιορτή της Ανοιξης στο Αφεντέλι

Σάββατο και Κυριακή με πολιτιστικά δρώμενα,μουσική και ενημερώσεις από την Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/5/2022

Mε επιτυχία η Γιορτή της Ανοιξης στο Αφεντέλι

Μεγάλη ήταν η προσέλευση στις εκδηλώσεις της Γιορτής της Γης που διοργάνωσε η Πρωτοβουλία Ερεσού-Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος το Σάββατο 30 Απριλίου και την Κυριακή 1 Μαίου διήμερο με πολιτιστικά δρώμενα, μουσική, ενημερώσεις και δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης στην περιοχή Αφεντέλι της Σκάλας Ερεσού που απειλείται με τσιμεντοποίηση.
Συγκεκριμένα το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις για την τεχνικής της κομποστοποίησης με ομιλητή τον Αριστείδη Σγατζό και από την Μαρία Τζανέττου αναπτύχθηκε κουβέντα με θέμα τη ρύπανση από τα πλαστικά.Την ίδια μέρα υλοποιήθηκε δημιουργικό εργαστήρι με έμπνευση από τα πλάσματα της παραλίας με Casey Amar ενώ η μέρα τελείωσε με ζωντανή μουσική. Σήμερα Κυριακή 1 Μαίου μεταξύ άλλων πραγματοποιήθηκε εργαστήρι τοποθέτησης ψηφιδωτού στην άμμο αλλά και Ανοιξιάτικες δημιουργίες από άχρηστα υλικά με την Γιούλα Κουτσουμπού.
Και τις δύο μέρες διενεργήθηκε σεμινάριο TAI CHI, ενώ παράλληλα υπήρχε παζάρι χειροποίητων και μεταχειρισμένων αντικειμένων για την ενίσχυση της Πρωτοβουλίας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ