× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ξανά εκλογές στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου

Την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα στο ισόγειο του Επιμελητηρίου στη Μυτιλήνη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/5/2022

Ξανά εκλογές στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου

Σε εφαρμογή νέας Υπουργικής Απόφασης, που αφορά τον Καθορισμό για το έτος 2022 των ειδικότερων στοιχείων και των λεπτομερειών α) για την αίτηση εγγραφής αθλητικού σωματείου με ειδική αθλητική αναγνώριση στο «Ηλεκτρονικό Μητρώο Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων» του άρθρου 142 του ν. 4714/2020 (Α' 148) και προκειμένου να εναρμονιστεί o Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου με το ισχύον νομικό πλαίσιο, θα πραγματοποιηθούν εκ νέου εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου  την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, στις 6 απόγευμα, στο ισόγειο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μυτιλήνης στην προκυμαία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλούνται όλα τα μέλη του Πο. Συ. Λέσβου, να παραβρεθούν για να διαμορφώσουν με την ψήφο τους την σύσταση του ΔΣ της επόμενης 3ετίας. Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί. Στις εκλογές μπορούν να συμμετέχουν μόνο τα οικονομικά ενεργά μέλη. Αυτά δηλαδή που έχουν καλύψει τις συνδρομές του 2021 και του 2022.
Λεπτομέρειες εκλογικής διαδικασίας:

Στις 18:00 ξεκινάει η ψηφοφορία για το νέο 7μελές του ΔΣ του Συλλόγου που θα διαρκέσει μια ώρα. Θα υπάρχουν έτοιμα τυπωμένα ψηφοδέλτια με 9 τουλάχιστον υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο όπου κάθε ψηφοφόρος θα μπορεί να βάλει έως και 7 σταυρούς. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα είναι καταγεγραμμένοι και οι 5 (τουλάχιστον) υποψήφιοι της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Εδώ οι ψηφοφόροι μπορούν να βάλουν έως και 3 σταυρούς. Τα (οικονομικά ενεργά) μέλη που επιθυμούν να ψηφίσουν, θα πρέπει να προσέλθουν στο ισόγειο του Εμπορικού επιμελητηρίου Μυτιλήνης από τις 18:00 έως και τις 19:000 και να ψηφίζουν με την κανονική διαδικασία στην κάλπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλούνται τα ενεργά μέλη που επιθυμούν να συμβάλλουν στην πορεία του Συλλόγου με την ψήφο τους και επιθυμούν ένα πιο "ποδηλατικό" νησί, να παραστούν και να επιλέξουν, με κρίση και σύνεση, τους κατάλληλους ανθρώπους που θα τους εκπροσωπήσουν με την εργασία και τις αποφάσεις τους, επάξια την επόμενη 3ετία στα ποδηλατικά θέματα του τόπου μας.

Στέλνοντας mail στο [email protected], μπορούν να εκδηλώσουν όσοι επιθυμούν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της νέας διοίκησης 2022-2024 του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. (Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ενεργά οικονομικά μέλη πάνω από ένα χρόνο (2021 και 2022) και η εκδήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να έχει σταλεί εγγράφως στο mail του συλλόγου (δεκτές οι δηλώσεις που έχουν σταλεί έως τις 1/6/2022). Επίσης (με τον ίδιο τρόπο) υποψηφιότητα θα πρέπει να θέσουν και οι υποψήφιοι για την εκλογή της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Πριν την έναρξη των εκλογών θα εκλεγεί τριμελής εφορευτική επιτροπή για την διεξαγωγή των εκλογών.
Πληροφορίες για τον τρόπο έγκαιρης κάλυψης της συνδρομής μπορείτε να ζητήστε από το mail του συλλόγου μας [email protected] ή μπορείτε αν θέλετε να ανανεώστε τη συνδρομή σας επί τόπου πριν τις εκλογές από σήμερα έως και την 1η Ιουνίου 2022 ώρες αγοράς από το κατάστημα του ταμία μας, στα "Παιχνίδια Δουκαρέλλη".

Σημαντική η συνδρομή σας για το 2022 καθότι μόνο τα μέλη που είναι ενεργά το 2021 και 2022 θα έχουν δυνατότητα ψήφου στις εκλογές.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το Πρότυπο ΓΕΛ Μυτιλήνης ταξίδεψε Ισπανία

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ και e-twinning
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στην έκθεση ακινήτων οι μεσίτες της Λέσβου

Με σκοπό την προσέλκυση επενδυτών- Νωρίτερα ο Σύλλογος Μεσιτών κάνει εκδήλωση και υπογράφει για τη δημιουργία νέας πανελλήνιας ομοσπονδίας του κλάδου
ΔΡΑΣΕΙΣ

200 χιλιόμετρα ποδήλατο στη Λέσβο, με πεύκο και ελιά

Στις 25 Μαΐου ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου διοργανώνει ένα ακόμη Brevet με μια διαδρομή σχεδιασμένη έτσι ώστε να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για όσους επιλέξουν να το τολμήσουν
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κλειστό λόγω ψύλλων το Δημοτικό Σχολείου Μεγαλοχωρίου

Την Τρίτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε απεντόμωση και το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά από την Πέμπτη 16 Μαΐου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Παγωτό με φρέσκα φρούτα και γιαούρτι με την Μαρία Πανάγου

«Δροσιστική» εκδήλωση στο Λευκό Χαρτί, στη Μυτιλήνη για παιδιά 2,5 έως 10 ετών
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Προγράμματα για την φύση και τον πολιτισμό από το Νηπιαγωγείο Φίλιας

Στο πλαίσιο του eTwinning, το σχολείο προχώρησε σε συνεργασίες με νηπιαγωγεία της Τουρκίας και της Ευρώπης
ΘΕΑΤΡΟ

Δεύτερη παράσταση με τους αδελφούς Τσαχουρίδη στη Μυτιλήνη

Μετά το ενδιαφέρον του κόσμου για την παράσταση «Αρωθυμία! Όσο ζω, θυμάμαι…», προγραμματίσθηκε νέα εκδήλωση στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής 19 Μαΐου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διακοπή στο Εφετείο για τα πλαστά πτυχία αγγλικών

Απέρριψε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων τα αιτήματα αναβολής, αλλά η δίκη θα συνεχιστεί 1 Ιουλίου 2024 στη Μυτιλήνη
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΔΡΑΣΕΙΣ

Πανηγύρι για τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη στη Λουτρόπολη Θερμής

Την Δευτέρα και την Τρίτη 20 και 21 Μαΐου. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
ΔΡΑΣΕΙΣ

«Η Ελιά, το Λάδι, και η Συμβολή τους στον Πολιτισμό»

Το Μουσείο Βρανά της Εταιρείας Αρχιπέλαγος με την παρουσία του Νίκου Σηφουνάκη εγκαινιάζει το Σάββατο 18 Μαΐου μια αξιόλογη αρχαιολογική έκθεση στο πλαίσιο της διεθνούς ημέρας μουσείων
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η πολυγλωσσία έδωσε βραβείο στο 3ο Λύκειο Μυτιλήνης

Τα παιδιά της Α' Λυκείου συμμετείχαν σε διαγωνισμό πολυγλωσσίας του Τμήματος Γαλλικής γλώσσας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου