× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

2η Γιορτή Λεσβιακού Μπάσκετ

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/9/2019

2η Γιορτή Λεσβιακού Μπάσκετ

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, ο Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ θα πραγματοποιήσει τη 2η Γιορτή Λεσβιακού Μπάσκετ όπου :

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

• Θα παραστεί και θα βραβευτεί αντιπροσωπεία ομάδος της Α1 Εθνικής, του ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΛΗΜΝΟΥ για την πορεία της στο Πρωτάθλημα Basket League
- ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΙΚΤΗΣ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ
- ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΛΗΜΝΟΥ
- ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

• Θα βραβευτούν οι 10 πολυτιμότεροι παίκτες/κτριες (άνδρες - γυναίκες) του νησιού, καθώς και τις ομάδες που βγήκαν πρωταθλήτριες στις κατηγορίες ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ – ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

• Θα δοθούν τιμητικές πλακέτες προς τους Διαιτητές Εθνικών κατηγοριών που είτε προήχθησαν είτε εισήλθαν στις Εθνικές Κατηγορίες και θα εκπροσωπούν το Λεσβιακό μπάσκετ σε κάθε μεριά της Ελλάδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

• Θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός του Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ.

Σκοπός του Συνδέσμου είναι το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης στη Λέσβο να αναβαθμιστεί, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε περισσότερα άτομα να το γνωρίσουν είτε από τη πλευρά της Διαιτησίας, είτε από τη πλευρά του παίκτη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ