× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των νεοεισαχθέντων φοιτητών

Προσφορά από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Hellenic Seaways και Blue Star Ferries

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/7/2022

Έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των νεοεισαχθέντων φοιτητών

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες Hellenic Seaways και Blue Star Ferries  με ανακοινώσεις τους γνωστοποίησαν πως προσφέρουν εκπτώσεις 50%  στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των νεοεισαχθέντων φοιτητών στα ΑΕΙ των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2022, έως ότου αποκτήσουν τη φοιτητική τους ταυτότητα, σε όλες τις θέσεις επιβατών, για τις πρώτες τους μετακινήσεις, για την εγγραφή τους και την εύρεση κατοικίας.

 

Η ίδια έκπτωση ισχύει και για τις οικογένειες αυτών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα. Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στην μετάβαση, με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022» ή φωτοτυπίας αυτού. Συγκεκριμένα για την Κρήτη, απαραίτητη είναι και η επίδειξη των αποτελεσμάτων επιτυχούς εισαγωγής 2022, όπως αυτά φαίνονται από το https://results.it.minedu.gov.gr/

Για την Κρήτη, παρέχεται επιπλέον 20% έκπτωση στα ΙΧ και στις μοτοσυκλέτες.

 

Παρατηρήσεις:

 

- Η έκπτωση ισχύει 01/08/22 - 31/10/2022 για Κρήτη και 22/08/22 - 31/10/2022 για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Β. Αιγαίο, Σποράδες και  Σαρωνικό.

- Η έκπτωση δεν ισχύει για καμπίνες LUX.

- Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.

- Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Η επίδειξη του Δελτίου Εξεταζομένου ή φωτοτυπίας αυτού, είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές. Συγκεκριμένα για την Κρήτη, απαραίτητη είναι και η επίδειξη των αποτελεσμάτων επιτυχούς εισαγωγής 2022, όπως αυτά φαίνονται από το https://results.it.minedu.gov.gr/

- Η έκπτωση παρέχεται και στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 (ως δικαιολογητικό θα προσκομίζεται η εκτύπωση Επιτυχούς Εισαγωγής).

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ