× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Ανοίγουν στόματα» για τον παιδεραστή Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ στη Μυτιλήνη

Ως «γνωστή» αναδεικνύεται η δράση του αθλητικού και κοινωνικού παράγοντα που εκτός των άλλων ατιμώρητα εξαπέλυε ακροδεξιό οχετό και προσβολές κατά του Αλέξη Τσίπρα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/7/2022

«Ανοίγουν στόματα» για τον παιδεραστή Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ στη Μυτιλήνη

Κι ενώ η κοινή γνώμη της Λέσβου μαζί με το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο το «ξετύλιγμα» της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης ενός μικρού παιδιού, ενός κοριτσιού που δεν έχει καν κλείσει ακόμα τα 14 του χρόνια, μαθήτρια μέχρι προχθές β Γυμνασίου, και τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν. Μαζί δημοσιοποιείται και η δράση του δράστη – Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ γνωστού αθλητικού παράγοντα και προπονητή ομάδας βόλεϊ γυναικών σωματείου που εδρεύει σε χωριό έξω από την πόλη της Μυτιλήνης.

Όπως είναι γνωστό ο 53χρονος συνελήφθη μετά από ένταλμα της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης το βράδυ της περασμένης παρασκευής. Σε βάρος τους απαγγέλθηκαν βαρύτατες κατηγορίες για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον ανηλίκων, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους. Από χθες Σαββάτο το πρωί που η Ελληνική Αστυνομία δημοσιοποίησε τη σύλληψη καθώς και το ότι ο Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα κυριολεκτικά «άνοιξαν στόματα» για τη δράση του παιδεραστή σε βάρος άλλων γυναικών, ανήλικων κοριτσιών ακόμα και παιδιών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Αρχιφύλακας που κυκλοφορούσε ως κορυφαίος αθλητικός και όχι μόνο μεγαλοπαράγοντας σε «σαλόνια» της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου συνήθιζε να χαϊδεύει τα πόδια και το στήθος των αθλητριών του και να παρενοχλεί με μηνύματα και τηλέφωνα μεγαλύτερες νέες γυναίκες και παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φως σε αυτή του τη δραστηριότητα αναμένεται να ρίξει το πλήθος των ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.) τα οποία και κατασχέθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές.

Η ανάρτηση του 53χρονου εναντίον του Αλέξη Τσίπρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πέραν όμως των άλλων ο Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ που υπηρετούσε από το Σεπτέμβριο του 2017 στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Λέσβου στο άκαυτο τμήμα του πρώην ΚΥΤ της Μόριας, εντυπωσιάζει και για τις ακραίες πολιτικές του θέσεις που παρά τη θέση του και τα όσα αυτή σημαίνει δεν δίσταζε να δημοσιοποιεί.

Όπως αποκάλυψε σήμερα Κυριακή το Documento (www.documentonews.gr) o 53χρονος είχε μεταδώσει (σε υπηρεσία άραγε όντας;) στη δημόσια του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την άφιξη του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Στη ανάρτηση του αυτή στις 2 Ιουνίου 2022, ο 53χρονος είχε εξαπολύσει ένα πρωτοφανή οχετό κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων για προδοσία, αποκαλώντας τον «ανθέλληνα» και συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μπόλικους ειρωνικούς χαρακτηρισμούς. Η ανάρτηση ταιριάζει «γάντι» με τη συνολική ρητορική ανθρώπων που τοποθετούνται στους χώρους της ακροδεξιάς και όχι μόνο. Στην ανάρτηση του ο Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ έγραφε (τηρήθηκε η ορθογραφία, ο τρόπος γραφής και η σύνταξη του Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ): «Κουιζ...ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ.ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΖΗΜΙΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ 100 150 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ.ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΕΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΕΣΧΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΣΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ 4 ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΕΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ.Ο ΑΘΕΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. Ποιος ειναι;;;οεο...χαμος λεμε...μιλιουνια οι φανατικοι .πφφφφφφ».

Ο 53χρονος θα απολογηθεί αύριο Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 στον Ανακριτή ενώ αναμένεται μετά την απόφαση περί της προφυλάκισης του να δοθούν στη δημοσιότητα με απόφαση της Εισαγγελίας όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, οι φωτογραφίες και το όνομα του.






ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Εντυπωσιακές εικόνες από την Ανάσταση στο Μεσαγρό

Οι κάτοικοι του χωριού της Λέσβου τίμησαν την κορυφαία γιορτή της Χριστιανοσύνης
ΧΩΡΙΑ

Αντιμετωπίσθηκε άμεσα η φωτιά στην Πεδή της Βορειοατολικής Λέσβου

Ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που πήρε φωτιά είχε ως αποτέλεσμα να μεταδοθεί γρήγορα η φωτιά στα παρακείμενα πεύκα. Ωστόσο η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής οδήγησε στην γρήγορη κατάσβεση.
ΧΩΡΙΑ

Η Ανάσταση στην Παναγιούδα της Λέσβου

Δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό και το λιμανάκι του χωριού
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Εντυπωσιακό πανοραμικό βίντεο του «Ν» από τους εορτασμούς σε όλη την πόλη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με SKY express το Αγιο Φως στη Μυτιλήνη

Η εταιρεία διαθέτει ανελλιπώς, από το 2017, τα αεροσκάφη της για το σκοπό της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και του χαρμόσυνου μηνύματος της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Το έθιμο της «κακαρώνας» στα Δάφια

Ένα θρησκευτικό έθιμο που πήρε πολιτικά χαρακτηριστικά τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης
ΧΩΡΙΑ

Δευτερανάσταση στα Μιστεγνά

Περιφορά του Λάβαρου της Ανάστασης στους δρόμους του χωριού θα γίνει στις 10.30 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα
ΧΩΡΙΑ

Προσοχή στις... κακαρώνες

Ενημέρωση από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και την Πυροσβεστική
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εχει ο καιρός γυρίσματα

Μεταφέρονται οι βροχές που ήταν να ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί του Μ. Σαββάτου στη Λέσβο
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος και στον Επιτάφιο των Μιστεγνών

Μετά το ολονύχτιο μοιρολόι των γυναικών στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στον ορεινό Ασώματο

Yπό τους ήχους του «νεκρώσιμου»
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρώτη Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Με ήχους από τις καμπάνες και χτυπήματα των ξύλινων στασιδιών στο ναό σήμα κατατεθέν της Μυτιλήνης τον Άγιο Θεράποντα, οι Μυτιληνιοί υποδέχτηκαν το μήνυμα της προσμονής της Ανάστασης