× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Επιβατικά, λεωφορεία και βαν στη Δυτική Λέσβο

Σύμβαση για οχήματα, αλλά και σύμβαση για την ασφαλτόστρωση Σκουτάρου- Τσιχράντας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/8/2022

Επιβατικά, λεωφορεία και βαν στη Δυτική Λέσβο

Μετά την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος υπέγραψε το πρωί της Δευτέρας την σύμβαση για την «Προμήθεια Ηλεκτρικών Οχημάτων» του Δήμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προμήθεια αφορά 10 ηλεκτρικά οχημάτα διαφόρων ειδών για τις ανάγκες του Δήμου, συνολικού προϋπολογισμού 1.269.450 ευρώ.

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου θα προμηθευτεί συγκεκριμένα: δύο SUV επιβατικά 5θέσια οχήματα, δύο mini van εννιαθέσια επιβατικά τύπου Combi, ένα μικρό φορτηγό μεταφοράς εμπορευμάτων, δύο λεωφορεία χωρητικότητας των 27 και 34 καθήμενων αντίστοιχα (για χρήση και από ΑΜΕΑ), δύο ανοιχτά διαξονικά φορτηγά των 7.5 tn μικτού φορτίου και ένα όχημα πλύσης κάδων, οδών που θα μπορεί να λειτουργεί και ως πυροσβεστικό και αποφρακτικό.

Επίσης ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, υπέγραψε σήμερα το πρωί τη σύμβαση για το οδικό έργο της «Βελτίωσης – ασφαλτόστρωσης του δρόμου Σκουτάρου – Τσιχράντας», συνολικού προϋπολογισμού 900.000 ευρώ.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ