× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κουβέντα δε λέει ο Κύτελης για την «ταμπακέρα»

Ενοχλημένη η δημοτική αρχή Μυτιλήνης για το δημοσίευμα με τις απευθείας αναθέσεις σε φυλλάδια «περί καθαριότητας» τροφοδοτεί με ανακοινώσεις - απαντήσεις παραδημοσιογραφικά παραμάγαζα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/8/2022

Κουβέντα δε λέει ο Κύτελης για την «ταμπακέρα»

Φαίνεται πως χαλάσαμε την θερινή ραστώνη των στελεχών του Επιτελικού Γραφείου της Δημοτικής Αρχής Κύτελη με το άρθρο μας για την απευθείας ανάθεση του δημάρχου Στρατή Κύτελη για τα 7.000 ευρώ που θα διατεθούν σε ενημερωτικά φυλλάδια για την καθαριότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν εξηγείται αλλιώς... Ο συντάκτης της ανακοίνωσης - απάντησης (που δεν εστάλη στο «Ν» αλλά οπουδήποτε αλλού και αναρτήθηκε στη σελίδα του Δήμου Μυτιλήνης υπό φωτογραφία με το Δημαρχείο με μεσίστιες σήμαιες!) βγάζοντας το γνωστό κόμπλεξ του απέναντι στους επαγγελματίες δημοσιογράφους κατηγορώντας την ειδησεογραφική μας ιστοσελίδα ότι το άρθρο ήταν «ανυπόγραφο».

Να τον πληροφορήσουμε, λοιπόν, μιας και δεν γνωρίζει ούτε καλά αγγλικά ότι NEWSROOM θα πει αίθουσα σύνταξης και οι συντάκτες της ηλεκτρονικής εφημερίδας stonisi.gr είναι άπαντες γνωστοί. Δεν έχουμε βέβαια απαιτήσεις από τον συγκεκριμένο να γνωρίζει τους συντάκτες του «Ν» καθώς συνεργάζεται αποκλειστικά με γνωστά παραδημοσιογραφικά παραμάγαζα τα οποία δεν διαθέτουν έναν έστω δημοσιογράφο. Έστω για δείγμα!

Αλλά ας πάμε στην ουσία. Αφού δεν αμφισβητεί το ρεπορτάζ μας ότι δηλαδή θα δοθούν άλλα 7.000 ευρώ για ενημερωτικά φυλλάδια για την καθαριότητα εκτός των 12.179,70 ευρώ που γράψαμε και τα οποία δόθηκαν όπως αποδεικνύεται από το ένταλμα πληρωμής που δημοσιεύουμε, μας πληροφορεί ότι έχουν δοθεί ακόμα 1.638 ευρώ για το φυλλάδιο της «Καθαρής Μυτιλήνης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απάντηση, δηλαδή, ψέγει το δημοσίευμα μας ότι τα 12.179,70 ήταν σε άλλο "κωδικό πληρωμής" και αφορούσαν τη διεύθυνση περιβάλλοντος (αλλά πάλι για δράσεις που είχαν να κάνουν με την καθαριότητα) και όχι αυτή καθαυτή τη διεύθυνση καθαριότητας. Συνεπώς, αυτό που θέλει πείσει, τους σκληρά φορολογούμενους δημότες του Δήμου Μυτιλήνης, ο συντάκτης της απάντησης είναι να αποδεχτούν ως λογικό ότι έχουν δοθεί 21.000 ευρώ από το ταμείο του δήμου Μυτιλήνης σε φυλλάδια και στη πόλη τα σκουπίδια «να κάνουν πάρτι στα στενά»!

Είναι πολύ λογικό οι δημόσιες σχέσεις της δημοτικής αρχής του κ. Κύτελη να βρίσκονται σε πρώτη προτεραιότητα παρά η καθαριότητα της Μυτιλήνης και των χωριών. Είναι πολύ λογικό να μην προσλαμβάνεται επιπλέον προσωπικό στην καθαριότητα τουλάχιστον για τους θερινούς μήνες.

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε κύριοι της δημοτικής αρχής.

Υ.Γ Όσον αφορά το ότι ο αχινός (τι θέλει να πει ο συντάκτης;) « κατά την Wikipedia συχνάζει σε περιοχές με βρομιά, αν τις αποφεύγεις δεν υπάρχει περίπτωση να τον ‘πατήσεις’» τι να πούμε; Τα Τσαμάκια είναι γεμάτα από αχινούς, είναι βρώμικα; Ας σταματήσει το λοιπόν ο Δήμος τη δυσφήμιση της ακτής μην τύχει και μας πάρουν πίσω και τη «Γαλάζια Σημαία»…

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Εντυπωσιακές εικόνες από την Ανάσταση στο Μεσαγρό

Οι κάτοικοι του χωριού της Λέσβου τίμησαν την κορυφαία γιορτή της Χριστιανοσύνης
ΧΩΡΙΑ

Αντιμετωπίσθηκε άμεσα η φωτιά στην Πεδή της Βορειοατολικής Λέσβου

Ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που πήρε φωτιά είχε ως αποτέλεσμα να μεταδοθεί γρήγορα η φωτιά στα παρακείμενα πεύκα. Ωστόσο η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής οδήγησε στην γρήγορη κατάσβεση.
ΧΩΡΙΑ

Η Ανάσταση στην Παναγιούδα της Λέσβου

Δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό και το λιμανάκι του χωριού
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Εντυπωσιακό πανοραμικό βίντεο του «Ν» από τους εορτασμούς σε όλη την πόλη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με SKY express το Αγιο Φως στη Μυτιλήνη

Η εταιρεία διαθέτει ανελλιπώς, από το 2017, τα αεροσκάφη της για το σκοπό της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και του χαρμόσυνου μηνύματος της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Το έθιμο της «κακαρώνας» στα Δάφια

Ένα θρησκευτικό έθιμο που πήρε πολιτικά χαρακτηριστικά τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης
ΧΩΡΙΑ

Δευτερανάσταση στα Μιστεγνά

Περιφορά του Λάβαρου της Ανάστασης στους δρόμους του χωριού θα γίνει στις 10.30 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα
ΧΩΡΙΑ

Προσοχή στις... κακαρώνες

Ενημέρωση από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και την Πυροσβεστική
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εχει ο καιρός γυρίσματα

Μεταφέρονται οι βροχές που ήταν να ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί του Μ. Σαββάτου στη Λέσβο
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος και στον Επιτάφιο των Μιστεγνών

Μετά το ολονύχτιο μοιρολόι των γυναικών στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στον ορεινό Ασώματο

Yπό τους ήχους του «νεκρώσιμου»
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρώτη Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Με ήχους από τις καμπάνες και χτυπήματα των ξύλινων στασιδιών στο ναό σήμα κατατεθέν της Μυτιλήνης τον Άγιο Θεράποντα, οι Μυτιληνιοί υποδέχτηκαν το μήνυμα της προσμονής της Ανάστασης