× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο Δημαρχείο Μυτιλήνης, βρέχει σοβάδες!

Πολίτες αναφέρουν ότι παρά λίγο να πέσουν στο κεφάλι τους κομμάτια από το δημαρχείο της πόλης, την ώρα που περνούσαν από εκεί. Μέχρι σήμερα οι ιδιοκτήτες του κτιρίου δεν έχουν προχωρήσει σε εργασίες συντήρησης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/12/2022

Στο Δημαρχείο Μυτιλήνης, βρέχει σοβάδες!

Βρέχει σοβάδες, στο κτίριο του Δημαρχείου της Μυτιλήνης στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και όπως καταγγέλλουν πολίτες οι οποίοι είχαν την ατυχία να περνούν από το σημείο, την ώρα που έπεφταν τεράστια κομμάτια από την εξωτερική πρόσοψη στην πλευρά του πάρκινγκ, γλίτωσαν παρά τρίχα τα χειρότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κτίριο του Δημαρχείου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει περίπου 40 διαφορετικούς ιδιοκτήτες, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να προχωρήσουν σε εκτεταμένες εργασίες συντήρησης οι οποίες  είναι άκρως απαραίτητες. Στην καλύτερη περίπτωση, αναφέρουν έγκυρες οι πηγές η στάση τους κρίνεται αδιάφοροι.

Το «Ν» σε μία μικρή έρευνα που έκανε για το θέμα διαπίστωσε ότι το φαινόμενο της πτώσης των σοβάδων έχει ενταθεί τους τελευταίους μήνες, ενώ όπως παραδέχονται και καταστηματάρχες που μισθώνουν μαγαζιά στο ισόγειο του κτιρίου, υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στο «Ν» ιδιοκτήτρια καταστήματος επιβεβαίωσε τις πτώσεις σοβάδων και πρόσθεσε ότι πολλές φορές η ίδια είναι μάρτυρας σε περιστατικά, την ώρα που βρίσκονται στο σημείο πελάτες του καταστήματός της ή περαστικοί. Ίσως το πιο ακραίο περιστατικό, σημειώνει είναι το γεγονός ότι την ώρα που έπεφταν κομμάτια από το κτίριο περνούσε μια μητέρα με μωρό στο καροτσάκι και παρά τρίχα οι σοβάδες θα έπεφταν επάνω τους. Σε άλλες περιπτώσεις, προσθέτει, πέφτουν πάνω στα τραπεζάκια της καφετέριας που είναι στο ισόγειο  και κάνουν ζημιές ή σκίζουν την τέντα του καταστήματος.

Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα που υπάρχει θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη, κυρίως από το Δήμο Μυτιλήνης και τη ΔΕΥΑΛ που μισθώνουν το μεγαλύτερο μέρος του κτιρίου και καθημερινά μπαίνουν και βγαίνουν εκεί εκατοντάδες πολίτες που επισκέπτονται τις υπηρεσίες τους. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει δυνατότητα για επισκευή από τον ίδιο, θα πρέπει να αναληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες για την επίλυση του θέματος πριν συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα.

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Δευτερανάσταση σε Ίππειος και Μιστεγνά

Δείτε εδώ τα έθιμα που συνδέονται μαζί της
ΧΩΡΙΑ

Εντυπωσιακές εικόνες από την Ανάσταση στο Μεσαγρό

Οι κάτοικοι του χωριού της Λέσβου τίμησαν την κορυφαία γιορτή της Χριστιανοσύνης
ΧΩΡΙΑ

Αντιμετωπίσθηκε άμεσα η φωτιά στην Πεδή της Βορειοατολικής Λέσβου

Ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που πήρε φωτιά είχε ως αποτέλεσμα να μεταδοθεί γρήγορα η φωτιά στα παρακείμενα πεύκα. Ωστόσο η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής οδήγησε στην γρήγορη κατάσβεση.
ΧΩΡΙΑ

Η Ανάσταση στην Παναγιούδα της Λέσβου

Δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό και το λιμανάκι του χωριού
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Εντυπωσιακό πανοραμικό βίντεο του «Ν» από τους εορτασμούς σε όλη την πόλη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με SKY express το Αγιο Φως στη Μυτιλήνη

Η εταιρεία διαθέτει ανελλιπώς, από το 2017, τα αεροσκάφη της για το σκοπό της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και του χαρμόσυνου μηνύματος της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Το έθιμο της «κακαρώνας» στα Δάφια

Ένα θρησκευτικό έθιμο που πήρε πολιτικά χαρακτηριστικά τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης
ΧΩΡΙΑ

Δευτερανάσταση στα Μιστεγνά

Περιφορά του Λάβαρου της Ανάστασης στους δρόμους του χωριού θα γίνει στις 10.30 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα
ΧΩΡΙΑ

Προσοχή στις... κακαρώνες

Ενημέρωση από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και την Πυροσβεστική
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εχει ο καιρός γυρίσματα

Μεταφέρονται οι βροχές που ήταν να ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί του Μ. Σαββάτου στη Λέσβο
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος και στον Επιτάφιο των Μιστεγνών

Μετά το ολονύχτιο μοιρολόι των γυναικών στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στον ορεινό Ασώματο

Yπό τους ήχους του «νεκρώσιμου»
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ