× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Βουτιά» στον Ισθμό για τον Αιολικό!

Η ομάδα της Μυτιλήνης γνώρισε κακή ήττα με 2-0 από την Κόρινθο 2006 και έμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με δύο ματς λιγότερα

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 4/11/2019

«Βουτιά» στον Ισθμό για τον Αιολικό!

Το δρόμο της επιστροφής, χωρίς το παραμικρό όφελος, παίρνει ο Αιολικός που ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την Κόρινθο 2006 για την 7η Αγωνιστική στον 6ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Η ήττα αυτή κρατά την ομάδα της Μυτιλήνης στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας πάντως πραγματοποιήσει το ρεπό της και με ένα ματς λιγότερο, αφού η συνάντηση με τη Θύελλα Ραφήνας θα διεξαχθεί εμβόλιμα στις 27 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κόρινθος έφτασε στο τρίποντο της νίκης με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Προηγήθηκε στο 39ο λεπτό με τον Κατσούκη και έφτασε στο τελικό 2-0 με γκολ του Ράπτη στο 60ο λεπτό.

Τα πράγματα δυσκολεύουν για την ομάδα της Μυτιλήνης, που έχει δύσκολο πρόγραμμα και υποδέχεται το σαββατοκύριακο στον «Ταρλά» την πρωτοπόρο Ρόδο, αναζητώντας εναγωνίσως βαθμούς, που θα την επαναφέρουν εκτός ζώνης υποβιβασμού.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ