× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αλληλεγγύη στους λαούς Τουρκίας και Συρίας

Η Επιτροπή Ειρήνης Λέσβου στηρίζει και συμμετέχει στην πρωτοβουλία συλλογής υλικής βοήθειας που οργανώνει το Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/2/2023

Αλληλεγγύη στους λαούς Τουρκίας και Συρίας

Η Επιτροπή Ειρήνης Λέσβου, σε ανακοίνωση της, εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή της στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας που δοκιμάζονται από τους καταστροφικούς σεισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα τονίζει: «Ο λαός μας γνωρίζει πολύ καλά ότι η αντισεισμική θωράκιση δεν αποτελεί μέρος της πολιτικής των κυβερνόντων και ας στοιχίζει ζωές. Ο λεσβιακός λαός έχει πικρή πείρα, από τον σεισμό του 2017 στη Βρίσα με δεκάδες οικογένειες να μένουν άστεγες.

Τώρα είναι ανάγκη, επιτακτική ανάγκη, άμεσα και έμπρακτα να αναδειχθεί η διεθνιστική αλληλεγγύη του λαού μας. Η Επιτροπή Ειρήνης Λέσβου στηρίζει και συμμετέχει στην πρωτοβουλία συλλογής υλικής βοήθειας για τους πληγέντες που οργανώνει το Παλεσβιακό Εργατικό Κέντρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, οροί, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ