× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Η αλληλεγγύη της Λέσβου βοήθησε την 6μελή οικογένεια

124 συμπολίτες μας βοηθήθηκαν από την ομάδα «Κανένας μόνος»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/2/2019

Η αλληλεγγύη της Λέσβου βοήθησε την 6μελή οικογένεια

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στην έκκληση της ομάδας εθελοντών «Κανένας μόνος» να βοηθηθεί οικογένεια με τέσσερα παιδιά που ζει σε πολύ δύσκολες και επιβαρυντικές για την υγεία τους συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σχετικό δημοσίευμα του «Ν» έγινε την Παρασκευή και χτες, Σάββατο μεσημέρι είχαν ήδη πληρωθεί δύο ενοίκια της οικογένειας για το σπίτι που μένει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα «Κανένας Μόνος» σταμάτησε την έκκληση, επισημαίνοντας στους πολίτες να κρατήσουν αυτά που έχουν να προσφέρουν για τις επόμενες ανάγκες που θα δημιουργηθούν.

Σήμερα, Κυριακή η ομάδα «Κανένας Μόνος» συμπλήρωσε τρεις μήνες από την αρχή της δράσης της και ο απολογισμός της είναι συγκινητικός:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ταξιδέψαμε σε όλο σχεδόν το νησί και είμαστε χαρούμενοι που ήσασταν αρωγοί σε αυτό!

Καταφέραμε να επισκεφτούμε 26 σπίτια, να κάνουμε 66 επισκέψεις και να προσφέρουμε τρόφιμα, ένδυση, υπόδηση και εξοπλισμό σε 124 ανθρώπους».

Αν επιθυμείτε να μαθαίνετε νέα της Ομάδας, μπορείτε να την παρακολουθείτε στο facebook.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ