× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Βρέχει σοβάδες στο Δημαρχείο... η Δημοτική Αρχή όμως σφυρίζει αδιάφορα!

Τρεις μήνες μετά το πρώτο ρεπορτάζ του «Ν» κι ενώ υπήρχαν δεσμεύσεις ότι θα γίνουν επισκευές στο κτίριο του Δημαρχείου Μυτιλήνης, δεν έχει γίνει το παραμικρό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/3/2023

Βρέχει σοβάδες στο Δημαρχείο... η Δημοτική Αρχή όμως σφυρίζει αδιάφορα!

Μεγάλα κομμάτια από σοβάδες έπεσαν για πολλοστή φορά σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου στο κτίριο του δημαρχείου της Μυτιλήνης στην πλευρά του πάρκινγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι περαστικοί και οι καταστηματάρχες, έντρομοι βγήκαν από τα μαγαζιά τους για να δουν τι συμβαίνει ενώ οι ιδιοκτήτες του κτιρίου ενημερώθηκαν για την κατάσταση εκφράζοντας την ανησυχία τους για το τι μέλει γενέσθαι, με δεδομένο ότι ο Δήμος που έχει το 70% σχεδόν της ιδιοκτησίας δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον.

Το θέμα δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά από το «Ν» με αναλυτικό ρεπορτάζ στις 16 Δεκεμβρίου, και τότε υπήρξαν δεσμεύσεις από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής ότι το συντομότερο δυνατό θα προχωρήσουν οι εργασίες επισκευής με δική του πρωτοβουλία και ευθύνη σε συνεργασία με τους συνιδιοκτήτες του κτιρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα τρεις μήνες μετά, όχι μόνο δεν προχώρησαν οι εργασίες αλλά αντίθετα η κατάσταση του κτιρίου επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να πέφτουν σοβάδες σχεδόν σε καθημερινή  βάση όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιδιοκτήτες του κτιρίου, πλην του Δήμου Μυτιλήνης που σφυρίζει αδιάφορα, είναι εξαιρετικά ανήσυχοι και φοβούνται ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι περαστικοί που κατήγγειλαν το περιστατικό στο «Ν» σημείωσαν ότι από θαύμα δεν χτύπησε κάποιος με δεδομένο ότι οι σοβάδες έπεσαν μέρα μεσημέρι την ώρα  που στο σημείο βρισκόταν αρκετός κόσμος.

Μιλώντας στο «Ν» 99 fm και στην εκπομπή «Πρωινοί Διάλογοι», ο Παναγιώτης Παπαρίσβας ένας εκ των ιδιοκτητών του κτιρίου, αναφέρεται στην κατάσταση καθώς και στην αδιαφορία όπως αναφέρει του Δήμου, ο οποίος παρά τις υποσχέσεις από τον περασμένο Αύγουστο ότι θα κινήσει διαδικασίες για την επισκευή του κτιρίου, μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει το παραμικρό.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Δευτερανάσταση σε Ίππειος και Μιστεγνά

Δείτε εδώ τα έθιμα που συνδέονται μαζί της
ΧΩΡΙΑ

Εντυπωσιακές εικόνες από την Ανάσταση στο Μεσαγρό

Οι κάτοικοι του χωριού της Λέσβου τίμησαν την κορυφαία γιορτή της Χριστιανοσύνης
ΧΩΡΙΑ

Αντιμετωπίσθηκε άμεσα η φωτιά στην Πεδή της Βορειοατολικής Λέσβου

Ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που πήρε φωτιά είχε ως αποτέλεσμα να μεταδοθεί γρήγορα η φωτιά στα παρακείμενα πεύκα. Ωστόσο η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής οδήγησε στην γρήγορη κατάσβεση.
ΧΩΡΙΑ

Η Ανάσταση στην Παναγιούδα της Λέσβου

Δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό και το λιμανάκι του χωριού
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Εντυπωσιακό πανοραμικό βίντεο του «Ν» από τους εορτασμούς σε όλη την πόλη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με SKY express το Αγιο Φως στη Μυτιλήνη

Η εταιρεία διαθέτει ανελλιπώς, από το 2017, τα αεροσκάφη της για το σκοπό της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και του χαρμόσυνου μηνύματος της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Το έθιμο της «κακαρώνας» στα Δάφια

Ένα θρησκευτικό έθιμο που πήρε πολιτικά χαρακτηριστικά τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης
ΧΩΡΙΑ

Δευτερανάσταση στα Μιστεγνά

Περιφορά του Λάβαρου της Ανάστασης στους δρόμους του χωριού θα γίνει στις 10.30 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα
ΧΩΡΙΑ

Προσοχή στις... κακαρώνες

Ενημέρωση από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και την Πυροσβεστική
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εχει ο καιρός γυρίσματα

Μεταφέρονται οι βροχές που ήταν να ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί του Μ. Σαββάτου στη Λέσβο
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος και στον Επιτάφιο των Μιστεγνών

Μετά το ολονύχτιο μοιρολόι των γυναικών στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στον ορεινό Ασώματο

Yπό τους ήχους του «νεκρώσιμου»
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ