× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Λυκείου Καλλονής

Υπογράφηκε σήμερα Τρίτη από το Δήμαρχο Ταξιάρχη Βέρρο η σύμβαση του έργου που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Interreg V-A «Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/3/2023

Ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Λυκείου Καλλονής

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου συμμετέχοντας ως Δικαιούχος σε έργο που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα-Κύπρος  2014-2020», εξασφάλισε και πλέον είναι έτοιμος να υλοποιήσει την ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Λυκείου Καλλονής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, υπέγραψε σήμερα το πρωί τη σύμβαση του έργου που φέρει τον τίτλο «Ενεργοποιώντας Κοινότητες & Διασυνοριακά Πρότυπα για την Εξοικονόμηση Ενέργειας στα Δημόσια Κτίρια» με ακρώνυμο «ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ».

Το έργο αφορά στην αναβάθμιση ενεργειακά του Γενικού Λυκείου Καλλονής με ενσωμάτωση καινοτόμων τεχνολογιών (LED, θερμομόνωση, κεντρική αντλία θερμότητας και σύστημα έξυπνης παρακολούθησης).

Από εκεί και έπειτα συνολικά η δράση περιλαμβάνει και καινοτόμες  πρωτοβουλίες διασυνοριακής  συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκομένων στην ενεργειακή αγορά, που βρίσκονται στη στόχευση του Προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδας – Κύπρου και εξυπηρετούν τους ευρωπαϊκούς και τους εθνικούς στόχους για την ενέργεια.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ