× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σε ποιες περιοχές δεν θα βρέχει την Κυριακή του Πάσχα

Τα νεότερα δεδομένα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/4/2023

Σε ποιες περιοχές δεν θα βρέχει την Κυριακή του Πάσχα

Με σχεδόν 100% πληρότητα και καλό καιρό φεύγουν τα καράβια από τον Πειραιά το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να αυξηθούν τα αυτοκίνητα που θα περάσουν τα διόδια προς βόρεια και νότια Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μεγάλο κύμα των εκδρομέων του Πάσχα αναμένεται αύριο προς το μεσημεράκι και το βράδυ, όταν οι αδειούχοι θα ταξιδέψουν προς τα χωριά τους με πλοία, αεροπλάνα και αυτοκίνητο.

Με ό,τι μέσο και αν ταξιδέψουν σίγουρα θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού ακτοπλοϊκά και καύσιμα έχουν δει μεγάλες ανατιμήσεις τον τελευταίο χρόνο.


Στο μέτωπο του καιρού τα νέα είναι καλά για σήμερα, με την έξοδο να γίνεται με ηλιοφάνεια και κάποιες λίγες τοπικές βροχές στα ανατολικά. Οι άνεμοι δεν προβληματίζουν τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και θα φυσούν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 5 με 7 μποφόρ, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Ο υδράργυρος, δε, θα δείξει ακόμα και τους 21 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από εκεί και πέρα, η Μεγάλη Πέμπτη και η Μεγάλη Παρασκευή θα είναι δύο ανοιξιάτικες ημέρες, με τις βροχές να έρχονται και πάλι από το Μ. Σάββατο, ενώ ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα θα χαλάσει τα σχέδια σε όσους βρίσκονται στα δυτικά και τα βόρεια.

Συγκεκριμένα η ΕΜΥ για την Κυριακή του Πάσχα δίνει την εξής πρόγνωση:

«Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τοπικές βροχές και στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά σποραδικές καταιγίδες. Προς το μεσημέρι νεφώσεις θα αναπτυχθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ενώ στο ανατολικό Αιγαίο ο καιρός θα βελτιωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή»

Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου: Διχασμένος ο καιρός το Πάσχα

Διχασμένος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο του Πάσχα, σύμφωνα με την πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου, αφού στη μισή Ελλάδα αναμένονται βροχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, το Μεγάλο Σάββατο θα σημειωθούν κάποιες βροχές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, συγκεκριμένα μπόρες θα σημειωθούν από τη Λέσβο μέχρι και τα Δωδεκάνησα τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα.

Έπειτα, ανήμερα του Πάσχα αναμένονται καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, ενώ θα βρέχει σε δυτική και βόρεια Ελλάδα.

Ανάμεσα στις περιοχές που θα κάνουν Πάσχα με κακοκαιρία και χωρίς βροχές θα είναι η Αττική, οι Κυκλάδες και η Κρήτη.


Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άσχημα τα νέα για τα δυτικά και βόρεια της χώρας

Για την Κυριακή του Πάσχα, τα νέα για τα δυτικά και βόρεια της χώρας δεν είναι και πολύ καλά, καθώς αναμένονται βροχές προς το απόγευμα, ενώ στην Αττική φαίνεται πως θα ψήσουμε το αρνί με λιακάδα.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη, «η αστάθεια του καιρού επηρεάζεται από το χαμηλό βαρομετρικό από την περιοχή της Ιταλίας που θα προσπαθήσει να κινηθεί λίγο πιο ανατολικά και θα δώσει άστατο καιρό από το μεσημέρι και στη συνέχεια για τη δυτική και βόρεια Ελλάδα. Αυτό το λαμβάνουμε υπ΄όψιν μας, γιατί ίσως επηρεαστεί και το ψήσιμο του οβελία και γενικότερα το πασχαλινό γλέντι για τα δυτικά και βόρεια. Στις υπόλοιπες όμως περιοχές ο καιρός θα θυμίζει άνοιξη με κάποιες συννεφιές και τον υδράργυρο κοντά στους 22-23 βαθμούς Κελσίου».

Σάκης Αρναούτογλου: Πάσχα με μπόρες και καταιγίδες

Πάσχα με ηλιοφάνεια το πρωί και συννεφιές στα ανατολικά προβλέπουν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά θα συννεφιάσει στα δυτικά και θα ξεκινήσουν μπόρες. Φαινόμενα θα έχουμε στη δυτική και ΒΔ Ελλάδα. Μάλιστα η θερμοκρασία την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται στους 20 με 21 στα κεντρικά, στους 21 στα νότια και στους 14 με 15 στα ΒΔ.

[ΠΗΓΗ]
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Αποζημίωση 17 εκατ. ευρώ θα πάρει η Fraport

Τo Ελληνικό δημόσιο θα αποζημιώσει την εταιρεία για διαφυγόντα κέρδη κατά την περίοδο της πανδημίας
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

49χρονη σκότωσε τον πατέρα της

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Πέθανε η Αννα Παναγιωτοπούλου

Η αγαπημένη Μαντάμ Σουσού, μία από τις τρεις Χάριτες, βασικό μέλος του Ελεύθερου Θεάτρου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών
ΕΛΛΑΔΑ

«Τα προβλήματα δεν λύνονται με την ισχύ και την εξουσία, αλλά με την ελευθερία και την αγάπη»

Το Αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου
ΕΛΛΑΔΑ

Στις 3 χειρότερες θέσεις της Ευρώπης, η Ελλάδα στην ελευθερία του τύπου

Σύμφωνα με έκθεση του World Press Freedom Index για το 2024, η χώρα μας είναι τελευταία στην κατάταξη μαζί με Ουγγαρία και Μάλτα
ΕΛΛΑΔΑ

Όχι στην αποφυλάκιση του Μιχαλολιάκου!

Προκλητική η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967 - 1974
ΕΛΛΑΔΑ

Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ τη Λαμπροβδομάδα

Θα καταβληθούν περισσότερα από 62 εκατ. ευρώ σε 60.583 δικαιούχους
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Φεύγει το «Διαγόρας» έρχεται το «Νήσος Ρόδος»

Λύση στην αυξημένη κίνηση στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη η δρομολόγηση του πλοίου Ro – Pax της Hellenic Seaways
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Όλο το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Μέτρα όπως μείωση των έμμεσων φόρων (ΦΠΑ και ΕΦΚ) και επιβολή πλαφόν στα κέρδη των εταιρειών σε όλη τη γραμμή εισαγωγής, παραγωγής και μεταφοράς των προϊόντων παρουσίασε με σχέδιο νόμου ο ΣΥΡΙΖΑ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το ριζάρι, των κόκκινων αυγών του φτωχού

ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ευχές για το Πάσχα από τον Κώστα Μουτζούρη

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου απευθύνει ευχές στους κατοίκους των νησιών μας
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Τι αποφάσισε το Δικαστικό Συμβούλιο και ποιους όρους έθεσε - Αντίθετος ο εισαγγελέας που τον κρίνει αμετανόητο