× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνάντηση του Ιάσονα Πιπίνη με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Με ισχυρό συμβολισμό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/4/2023

Συνάντηση του Ιάσονα Πιπίνη με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Συνάντηση με ισχυρό συμβολισμό είχε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στον Νομό Λέσβου κ. Ιάσων Πιπίνης με τον Σύμβουλο της Κυβέρνησης για τις ακριτικές περιοχές και το Άγιο Όρος κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Πιπίνης έκανε γνωστή τη συνάντηση με ανάρτηση του στο διαδίκτυο, δημοσιεύοντας μάλιστα φωτογραφία με τον κ. Στεφανή στο γραφείο του στην Αθήνα. «Είχα την χαρά να συναντήσω τον κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που έχει ως Σύμβουλος της Κυβέρνησης για τις ακριτικές περιοχές. Συζητήσαμε θέματα που αφορούν στον κοινό μας τόπο τη Λέσβο» αναφέρει ο κ. Πιπίνης.

Η συνάντηση αποκτά ιδιαίτερο συμβολισμό, μόλις λίγες ημέρες μετά από την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Οι κύριοι Πιπίνης και Στεφανής βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του Πρωθυπουργού και κατάγονται από τη Λέσβο, όπου ο κ. Πιπίνης θα διεκδικήσει για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Η συνάντηση αυτή έρχεται μάλιστα, λίγες ημέρες μετά από την δημόσια στήριξη που είχε εκφράσει ο πρώην βουλευτής του Νομού Λέσβου κ. Παύλος Βογιατζής στην υποψηφιότητα του κ. Ιάσονα Πιπίνη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ