× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αποζημιώσεις και στεγαστική συνδρομή στους σεισμόπληκτους της Δυτικής Λέσβου

Δείτε ποιες περιοχές οριοθετήθηκαν για την χορήγηση βοηθημάτων και αποζημιώσεων αποκατάστασης των ζημιών από το σεισμό της 7ης Ιανουαρίου 2023

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/4/2023

Αποζημιώσεις και στεγαστική συνδρομή στους σεισμόπληκτους της Δυτικής Λέσβου
Με Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών-Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Υποδομών και Μεταφορών, εξασφαλίστηκε η οριοθέτηση των περιοχών καθώς και η χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτήρια από τον σεισμό της 7ης Ιανουαρίου 2023, στις περιοχές της Δυτικής Λέσβου:
Δ.Ε. Μανταμάδου, Μήθυμνας, και Πέτρας.
Το έργο της αποκατάστασης των ζημιών, αναλαμβάνει η ΔΑΕΦΚ και οι αιτήσεις των πληγέντων ξεκινούν αμέσως μόλις η Υπουργική Απόφαση πάρει και επισήμως ΦΕΚ.
Αναλυτικά στον παρακάτω σύνδεσμο οι πληροφορίες για τις προθεσμίες, τα δικαιολογητικά και ο τρόπος χορήγησης της στεγαστικής συνδρομής 👇

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ