× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αφιξη Κουτσούμπα στη Λέσβο και στο ΝΗΣΙ

Τον Γενικό Γραμματέα του Κομουνιστικού Κόμματος υποδέχθηκαν στελέχη της Τομεακής Επιτροπής και οι υποψήφιοι βουλευτές Λέσβου. Λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Κουτσούμπας ξεναγήθηκε στα γραφεία του ΝΗΣΙΟΥ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/4/2023

Αφιξη Κουτσούμπα στη Λέσβο και στο ΝΗΣΙ

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα έφτασε στη Λέσβο ο Γενικός Γραμματέας του Κομουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον  κ. Κουτσούμπα υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος, ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Κώστας Ρήγας  και στελέχη του ΚΚΕ.

Λίγα λεπτά μετά την άφιξή του ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ έφτασε στις εγκαταστάσεις  του «Νησιού» προκειμένου να παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στη δημοσιογράφο Ανθή Παζιάνου και στο «Ν» 99 fm. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Δημήτρη Κουτσούμπα υποδέχθηκαν οι εργαζόμενοι της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ενώ ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Θράσος Αβραάμ ξενάγησε τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ στα γραφεία και στα στούντιο του «Ν».  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε ο κ. Κουτσούμπας για τη φωτογραφία με τα θρυλικά «μπαλταδέλια» του φωτογράφου Σίμου Χουτζαίου από το περίφημο «go back» τα Χριστούγεννα του 1944.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ