× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στοχοποίηση ηλικιωμένου απ` το υπουργείο Εργασίας

Επειδή είπε... «Σταματώ να είμαι Νεοδημοκράτης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/4/2023

Στοχοποίηση ηλικιωμένου απ` το υπουργείο Εργασίας

Στη διαρροή προσωπικών δεδομένων πολίτη που συμμετείχε στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο, επειδή διαμαρτυρήθηκε για τις εκκρεμείς συντάξεις και δήλωσε ότι παύει να είναι Νεοδημοκράτης, προχώρησαν απ' το υπουργείο Εργασίας, επιλέγοντας να ρίξουν στην αρένα της πολιτικής σύγκρουσης ακόμα και απλούς πολίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το πρωί διάφορες φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες έγραφαν ότι  ο «αγανακτισμένος» συνταξιούχος που συνομίλησε με τον Αλέξη Τσίπρα στο νησί έχει χρέη 47.000 ευρώ στον ΕΦΚΑ και γι' αυτό δεν παίρνει σύνταξη.

Η υπόθεση του ηλικιωμένου έγινε γνωστή μέσα από βίντεο του Αλέξη Τσίπρα στα social media όπου ακούγεται μα διαμαρτύρεται πως από το 2019 δεν μπορεί να πάρει σύνταξη ενώ δεν χρωστάει πουθενά. «Σταματώ να είμαι Νεοδημοκράτης. Από το 1971 ταξιδεύω, βγήκα το '19 στην σύνταξη, κανένας δεν μου δίνει την σύνταξη, πληρωμένα όλα, σε καμία ασφάλεια», ακούγεται να λέει ο ηλικιωμένος.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ