× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Και ο Εισαγγελέας Βασίλης Μαρκής στηρίζει τον Ιάσονα Πιπίνη

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού ευχαρίστησε δημόσια τον κ. Μαρκή για τη στήριξη της υποψηφιότητας του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/5/2023

Και ο Εισαγγελέας Βασίλης Μαρκής στηρίζει τον Ιάσονα Πιπίνη

Μετά τον πρώην βουλευτή κ. Παύλο Βογιατζή και τον Σύμβουλο της Κυβέρνησης κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, μια ακόμη σημαντική προσωπικότητα του νησιού, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων κ. Βασίλης Μαρκής στηρίζει δημόσια την υποψηφιότητα του κ. Ιάσονα Πιπίνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Μαρκής, που κατάγεται από το Κεράμι της Λέσβου, με ανάρτηση του στο διαδίκτυο ανάρτησε μια φωτογραφία με τον κ. Πιπίνη, εκφράζοντας τη στήριξη του, τονίζοντας ότι έχει όραμα και πρόγραμμα: «Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ πριν λίγες μέρες με τον Ιάσονα Πιπίνη. Από τη συζήτηση μας διαπίστωσα ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αξιόλογο νέο άνθρωπο με όραμα και πρόγραμμα για τον τόπο μας. Εκτιμώ ότι οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας έχουν την ευκαιρία με την υποψηφιότητα του στις προσεχείς εκλογές να υλοποιήσουν κάτι που εδώ και καιρό πιστεύω.

Ότι δηλαδή οι άνθρωποι της δικής μου γενιάς, της γενιάς δηλαδή της μεταπολίτευσης, έδωσαν ότι θετικά είχαν να προσφέρουν και αυτά ήταν πολλά και σημαντικά, αλλά ήλθε η ώρα για ανανέωση σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και πολιτικής δράσης» αναφέρει ο κ. Μαρκής.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης ευχαρίστησε δημόσια τον κ. Μαρκή για τη στήριξη της υποψηφιότητας του. «Ο κ. Βασίλης Μαρκής, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες δικαστικούς, εκφράζει την επιθυμία του να υπάρξει ανανέωση στο πολιτικό σκηνικό της Λέσβου. Στη συζήτηση που είχαμε του παρουσίασα τους βασικούς άξονες του σχεδίου μου για την αναμόρφωση της Λέσβου. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Μαρκή για την εμπιστοσύνη του και τη στήριξη του στο πρόσωπο μου στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Ο κ. Μαρκής υπηρέτησε το δικαστικό σώμα με συνέπεια, ήθος και εντιμότητα. Μια από τις κορυφαίες του στιγμές ήταν ως Εισαγγελέας στη δίκη της τρομοκρατικής οργάνωσης “17 Νοέμβρη”. Ο κ. Μαρκής έχει τιμήσει τη Λέσβο».

Ο πρώην Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Βασίλης Μαρκής, όπως και ο κ. Παύλος Βογιατζής, θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην κεντρική πολιτική ομιλία του κ. Πιπίνη, υποψήφιου βουλευτή στο νομό Λέσβου με τη Νέα Δημοκρατία, το ερχόμενο Σάββατο 6 Μαϊου στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Blue Sea στην προκυμαία της Μυτιλήνης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ