× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στη Λήμνο η Βάσω Χοχλάκα

Η υποψήφια βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση στο συμμαχικό κοιμητήριο του Μούδρου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/5/2023

Στη Λήμνο η Βάσω Χοχλάκα

Στην επιμνημόσυνη δέηση, στο συμμαχικό κοιμητήριο του Μούδρου, στη Λήμνο, προς τιμήν των πεσόντων που έλαβαν μέρος στην εκστρατεία της Καλλίπολης, παρέστη σήμερα το πρωί η υποψήφια βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Βασιλική Χοχλάκα μαζί με τη συνυποψήφια της Μαγδαληνή Τούφου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την τελετή μνήμης Anzac ως γνωστό,  τίμησε με την παρουσία της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ παρέστησαν ο Γενικός Κυβερνήτης της Αυστραλίας David Hurley, Πρέσβεις των χωρών που έλαβαν μέρος στην εκστρατεία ενώ έδωσαν το παρών και υψηλά κυβερνητικά στελέχη της χώρας μας κι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Η κ. Χοχλάκα, η οποία απ’ την Πρωτομαγιά επισκέπτεται το νησί, με δήλωσή της αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για τη σύγχρονη Ελλάδα, η ιστορική μνήμη, καθώς και η απόδοση τιμής σε όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν. 

«Οφείλουμε να μην ξεχνάμε – ανέφερε η υποψήφια βουλεύτρια  της εκλογικής Περιφέρειας Λέσβου – και να παραδειγματιζόμαστε από το σύνολο της ιστορίας μας, ακόμη και από τις δύσκολες σελίδες της, όπως εν προκειμένω η εκστρατεία της Καλλίπολης, απαρχή μιας σειράς ηττών των συμμάχων».

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ