× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σε χωριά της Δυτικής Λέσβου ο Γιώργος Πετρέλλης

Επισκέφθηκε τις κοινότητες Λαφιώνα, Στύψης και Υψηλομετώπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους για τα προβλήματα κυρίως του πρωτογενούς τομέα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/5/2023

Σε χωριά της Δυτικής Λέσβου ο Γιώργος Πετρέλλης

Επισκέψεις σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Πέτρας πραγματοποίησε την Πέμπτη ο  υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ  Γιώργος  Πετρέλλης.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην κοινότητα Λαφιώνας,  συνάντησε πολλούς γνωστούς και φίλους στο καφενείο του χωριού. Ανάμεσά τους ο επικεφαλής της Τ.Α ( κοινοτάρχης), εκπρόσωποι συλλόγων κλπ. Όπως παντού η εγκατάλειψη της υπαίθρου – δημογραφικό, η έλλειψη ευκαιριών για να παραμείνουν οι νεότεροι κ.α.  ήταν αντικείμενο της συζήτησης  με έμφαση στο ζήτημα της συντήρησης εξωραϊσμού της εκκλησίας, που εκκρεμεί πολύ καιρό τώρα.

Στην Κοινότητα Στύψης, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί απ’ τους διοικούντες, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Στύψης , τον ισχυρότερο ίσως και πραγματικά  πρωτοπόρο του νησιού μας. Ο Γ. Πετρέλλης ενημερώθηκε για  τις πρωτοβουλίες που πήραν πολλά χρόνια πριν,  όχι μόνο στον εκσυγχρονισμό ελαιοτριβείου αλλά και στην τυποποίηση ελαιόλαδου. Εξέφρασε συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Συνεταιρισμού που τώρα εργάζονται και μάλιστα ετοιμάζουν και την ενεργειακή αυτονομία με υπαγωγή σε αναπτυξιακά  προγράμματα  τοποθέτησης – αξιοποίηση φωτοβολταϊκών τόξων κλπ. .

Στην Κοινοτητα Υψηλομετώπου ο Γιώργος Πετρέλλης  συνομίλησε με τους λιγοστούς κατοίκους που αντάμωσε στο καφενείο με κύρια αναφορά στα προβλήματα των αιγο -προβατοτρόφων.

Σήμερα ο Γιώργος Πετρέλλης στις 7.30  μαζί με τους συνυποψηφίους του στο ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ  θα μιλήσει στον Παππάδο Γέρας, ενώ νωρίτερα στο Attica TV  στις 18:00  θα δώσει συνέντευξη για τις εκλογές και την πολιτική κατάσταση όπως διαμορφώνεται τις τελευταίες ημέρες.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ