× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σήμερα στις 6 το απόγευμα η κεντρική πολιτική ομιλία του Ιάσονα Πιπίνη στη Μυτιλήνη

Στο ξενοδοχείο Blue Sea στην προκυμαία

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/5/2023

Σήμερα στις 6 το απόγευμα η κεντρική πολιτική ομιλία του Ιάσονα Πιπίνη στη Μυτιλήνη

Σήμερα στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κεντρική πολιτική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Λέσβου κ. Ιάσονα Πιπίνη στη Μυτιλήνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Blue Sea στην προκυμαία της Μυτιλήνης. Ο κ. Πιπίνης αναμένεται να παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του αναπτυξιακού του σχεδίου για τον νομό Λέσβου, που καλύπτουν κυρίως τους τομείς της υγείας, τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρίες, την ανάπτυξη του τουρισμού, τους νέους και τον πρωτογενή τομέα (αγρότες, κτηνοτρόφοι και αλιείς).

«Έχω εκπονήσει ένα αναπτυξιακό σχέδιο για τον νομο Λέσβου, που μπορεί να αναμορφώσει τα νησιά μας. Το σχέδιο μου, βασίζεται στην διαβούλευση που κάνω εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο με τους συμπολίτες μου στα χωριά της Λέσβου, της Λήμνου και στον Άγιο Ευστράτιο. Στόχος μου είναι να εκλεγώ βουλευτής και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να καλύψουμε τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών», τονίζει ο κ. Πιπίνης.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο πρώην βουλευτής του νομού Λέσβου κ. Παύλος Βογιατζής και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων κ. Βασίλης Μαρκής.

Θα υπάρχει πρόσβαση για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο και ταυτόχρονη διερμηνεία στη νοηματική για άτομα με προβλήματα ακοής.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ