× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνάντηση Πετρέλλη με τους λιμενεργάτες της Μυτιλήνης

«Την συναίνεση και την συ στράτευση των πολιτικών δυνάμεων την νοεί ο κ. Μητσοτάκης μόνον για ίδιον όφελος και όχι της χώρας» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/5/2023

Συνάντηση Πετρέλλη με τους λιμενεργάτες της Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 12 Μαΐου το πρωί συναντήθηκε με τους λιμενεργάτες Μυτιλήνης οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα επί μέρους κλαδικά τους  αιτήματα - δικαιώματα, τα οποία θίγονται  με την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών που μπορούν να επιλυθούν με την απασχόλησή τους σε άλλες συναφείς εργασίες στο λιμάνι πέραν των φορτοεκφορτώσεων. Οι λιμενεργάτες επεσήμαναν επίσης ότι το δικαίωμα που απώλεσαν της λεγόμενης έχμασης πρέπει να επιστραφεί στη δική τους επαγγελματική δραστηριότητα. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θύμισε  ότι και παλαιότερα επί  κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ επιλύθηκαν πολλά κλαδικά τους αιτήματα για τα οποία ο Γιώργος Πετρέλλης δεσμεύτηκε να αγωνιστεί για την υπεράσπισή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

 

Την Πέμπτη 11 Μαΐου  κατά τηνεπίσκεψή του στα χωριά Κεραμειά, Συκούντα και Ίππειος ο κ. Πετρέλλης ενημερώθηκε για τα προβλήματα των χωριών απ’ τους ανθρώπους που με μεγάλη δυσκολία και χωρίς ουσιαστική υποστήριξη απ’ την Πολιτεία υπηρετούν τον τόπο, συζήτησε για την καθημερινότητα (π.χ. καθυστέρηση πληρωμής στρεμματικής αποζημίωσης ελαιώνων κ.α.) και είχε ξεχωριστή συνάντηση με πολλούς νέους άκουσε την αγωνιά για το μέλλον και τα σχέδιά τους που δυστυχώς των περισσότερων που είναι πότε θ αρθεί η ώρα να φύγουν απ’ το χωριό! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

 

«Αλίμονο ! το δημογραφικό προβάλλει παντού επιτακτικό και απειλητικό  για το όποιο μέλλον αυτού του τόπο»  σχολίασε ο Γ. Πετρέλλης, συσχετίζοντας το με την ερήμωση της υπαίθρου,  αναφερόμενος στην σημερινή  επίσκεψη και τα λεχθέντα του πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη στη Λέσβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

 

«Με περίσσεια αλαζονεία για «γαλάζια» ακτινοβολία του νησιού μας και όλου του Αιγαίου  ο κ. Μητσοτάκης», τόνισε ο Γ. Πετρέλλης, «διατυμπάνιζε τα «κατόπιν ενεργειών της ΝΔ» πραχθέντα απ’ τις εξαγγελίες του στο 2019 ίσαμε τα επιτεύγματα του 2023! Που επιλύσαν το μεταναστευτικό και την πανδημία  αυτοί ( της ΝΔ οι μόνοι σόλο τον κόσμο), που θα αυξήσουν τους μισθούς! Χίλιες δυο άλλες υποσχέσεις  μέχρι και αλλαγή θερμοσίφωνα είπε και μας έταξε ο απερχόμενος Πρωθυπουργός!  Ας είναι, εκλογές έχουμε είθισται να τάζουν οι πολιτικοί, θα πει κάποιος καλοπροαίρετος!  Το να σιωπήσει όμως, ούτε την παραμικρή νύξη δεν έκαμε, σαν να μην υπάρχει το δημογραφικό που σε νησιά όπως η Λέσβος είναι πια  ολοφάνερο, αν μη τι άλλο είναι υπεκφυγή, αγνόηση της καθημερινότητας και των πραγματικών  προβλήματων, τα οποία απαιτούν εθνική συναίνεση και εθνική συστράτευση. Αλλά φαίνεται την συναίνεση και την συ στράτευση των πολιτικών δυνάμεων την νοεί  ο κ. Μητσοτάκης  μόνον για  ίδιον όφελος και όχι της χώρας»

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Δευτερανάσταση σε Ίππειος και Μιστεγνά

Δείτε εδώ τα έθιμα που συνδέονται μαζί της
ΧΩΡΙΑ

Εντυπωσιακές εικόνες από την Ανάσταση στο Μεσαγρό

Οι κάτοικοι του χωριού της Λέσβου τίμησαν την κορυφαία γιορτή της Χριστιανοσύνης
ΧΩΡΙΑ

Αντιμετωπίσθηκε άμεσα η φωτιά στην Πεδή της Βορειοατολικής Λέσβου

Ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που πήρε φωτιά είχε ως αποτέλεσμα να μεταδοθεί γρήγορα η φωτιά στα παρακείμενα πεύκα. Ωστόσο η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής οδήγησε στην γρήγορη κατάσβεση.
ΧΩΡΙΑ

Η Ανάσταση στην Παναγιούδα της Λέσβου

Δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό και το λιμανάκι του χωριού
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Εντυπωσιακό πανοραμικό βίντεο του «Ν» από τους εορτασμούς σε όλη την πόλη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με SKY express το Αγιο Φως στη Μυτιλήνη

Η εταιρεία διαθέτει ανελλιπώς, από το 2017, τα αεροσκάφη της για το σκοπό της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και του χαρμόσυνου μηνύματος της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Το έθιμο της «κακαρώνας» στα Δάφια

Ένα θρησκευτικό έθιμο που πήρε πολιτικά χαρακτηριστικά τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης
ΧΩΡΙΑ

Δευτερανάσταση στα Μιστεγνά

Περιφορά του Λάβαρου της Ανάστασης στους δρόμους του χωριού θα γίνει στις 10.30 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα
ΧΩΡΙΑ

Προσοχή στις... κακαρώνες

Ενημέρωση από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και την Πυροσβεστική
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εχει ο καιρός γυρίσματα

Μεταφέρονται οι βροχές που ήταν να ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί του Μ. Σαββάτου στη Λέσβο
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος και στον Επιτάφιο των Μιστεγνών

Μετά το ολονύχτιο μοιρολόι των γυναικών στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στον ορεινό Ασώματο

Yπό τους ήχους του «νεκρώσιμου»
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ