× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σε χωριά της Καλλονής και της Δ.Ε. Ερεσού ‑ Αντίσσης ο Γιώργος Πετρέλλης

Συζήτησε με κατοίκους και στελέχη συνεταιρισμών για την οικονομική δραστηριότητα και την προοπτική ανάπτυξης των χωριών

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/5/2023

Σε χωριά της Καλλονής και της Δ.Ε. Ερεσού ‑ Αντίσσης ο Γιώργος Πετρέλλης

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις στη λεσβιακή ύπαιθρο την Παρασκευή ο υποψήφιος βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Γιώργος Πετρέλλης πήγε  στα χωριά Σκαλοχώρι Φίλια και Ανεμότια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο Σκαλοχώρι ο υποψήφιος βουλευτής  Γιώργος Πετρέλλης επισκέφθηκε τον Συνεταιρισμό Γυναικών και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αναφέρθηκε στη σημασία του θεσμού ο οποίος ουσιαστικά πριν δεκαετίες με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε  από το νησί μας με σκοπό  τη συμμετοχή, την ενίσχυση του οικογενειακού  εισοδήματος και την αξιοποίηση του τοπικού δυναμικού και προϊόντων. Παρόλη την ακρίβεια στη προμήθεια των πρώτων υλών και την μείωση της αγοραστική δυνατότητας των καταναλωτών,  ο Συνεταιρισμός λειτουργεί και επιβράβευσε τις λιγοστές γυναίκες που εργάζονται με φιλότιμο, περίσσεια αισθητική για ποιοτικό αποτέλεσμα.  .

Το Σάββατο, ο κ. Πετρέλλης πήγε στο Σκουτάρο και στη Σκαμνιά  όπου συνάντησε  πολλούς γνωστούς και φίλους στο τοπικό πανηγύρι της αγίας Φωτιάς και στο χωριό Λεπέτυμνος που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους νέους ανθρώπους που επέστρεψαν στον τόπο καταγωγής τους και πήραν την πρωτοβουλία να  επενδύσουν και να δημιουργήσουν την φάρμα «Καριοφύλλη»  με τα ζώα και την καλλιέργεια του φυτού  αρώνεια

Έδωσε τα συγχαρητήρια του στους νέους αυτούς ανθρώπους και ευχήθηκε το παράδειγμά τους να εξαπλωθεί σε όλο το νησί με ανάλογες πρωτοβουλίες.                Την Κυριακής ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πήγε στο Σίγρι με τα θέματα του λιμανιού (Προσεγγίσεις πλοίων – επιδοτούμενες γραμμές κ.α.) να κυριαρχούν στις επί μέρους συζητήσεις με τους κατοίκους της περιοχής.

Στην Ερεσό  και στο Μεσότοπο, πήρε μέρος στη γιορτή της Μητέρας που διοργάνωσαν στην πλατεία του χωριού και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα στελέχη του Αγροτικού Συνεταιρισμού , την ανάκαμψη μετά απ’ τη ζημιά που έπαθαν και τα σχέδια  τους  για διάθεση στην αγορά και άλλων ποιοτικών γαλακτοκομικών ιδίως προϊόντων.  

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ