× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Οι κάτοικοι των Βασιλικών έχουν ανάγκη από περίθαλψη και όχι υγειονομικές βόμβες»

Δήλωση της υποψήφιας βουλεύτριας του ΚΚΕ Μαρίας Κομνηνάκα για τον αγώνα των κατοίκων του χωριού να μην εγκατασταθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας λίγα μέτρα έξω από τον οικισμό τους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/5/2023

«Οι κάτοικοι των Βασιλικών έχουν ανάγκη από περίθαλψη και όχι υγειονομικές βόμβες»

Στο πλευρό των κατοίκων της κοινότητας Βασιλικών που ξεκίνησαν αγώνα κατά της εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας κοντά στο χωριό τους, στέκεται η υποψήφια βουλεύτρια του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα. Στη δήλωσή της η κ. Κομνηνάκα σημειώνει μεταξύ άλλων: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μας γεμίζει αισιοδοξία και στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων των Βασιλικών που έχουν ξεκινήσει τον αγώνα, ενάντια στην εγκατάσταση κινητής τηλεφωνίας, λίγα μόλις μέτρα από το χωριό τους. Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Πολιχνίτου έχουν ανάγκη από στελεχωμένο Κέντρο Υγείας και υγειονομική περίθαλψη, όχι νέες υγειονομικές βόμβες στα χωριά τους. Έχουν ανάγκη να πάρουν τις αποζημιώσεις για τα σεισμόπληκτα και τα πυρόπληκτα (σπίτια και κτήματα) και όχι καινούρια εγκλήματα προς όφελος του κέρδους. 

Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να καταθέτει όλες του τις δυνάμεις για να δυναμώσει ο αγώνας απέναντι σε αυτά τα εγκλήματα, κάνοντας πράξη το σύνθημα ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, οι κυβερνήσεις και τα κόμματα που ευθύνονται γι' αυτή την κατάσταση, και ΟΛΟΙ ΜΑΣ, οι εργαζόμενοι και ο λαός για να τους ανατρέψουμε».

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ