× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Να δώσουμε την επόμενη μάχη, ενωμένοι σαν μια γροθιά»

Ενωτική δήλωση του βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτη Παρασκευαΐδη. Καλεί τους συνυποψηφίους στο ψηφοδέλτιο της Λέσβου, να δώσουν όλοι μαζί τη μάχη στις επόμενες εκλογές

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/5/2023

«Να δώσουμε την επόμενη μάχη, ενωμένοι σαν μια γροθιά»
Με μία ενωτική δήλωση, ο βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Παρασκευαΐδης ευχαριστεί τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που τον στήριξε και καλεί τους συνυποψηφίους του να δώσουν τη μεγάλη μάχη ενωμένοι σαν μια γροθιά στις επόμενες εκλογές, ώστε το κόμμα να βγει ενισχυμένο από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Ευχαριστώ από τα  βάθη της καρδιάς μου όλους όσοι επέλεξαν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της 21ης Μάϊου 2023.
Ευχαριστώ  όλους όσοι  με την ψήφο τους με έστειλαν στην βουλή και υπόσχομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους. 
Ευχαριστώ όμως περισσότερο, τους συνυποψήφιούς μου,  τον Μιχάλη Μαμάκο, τον Γιώργο Πετρέλλη, την Μάγδα Τούφου και την Βάσω Χοχλάκα , για τον δυνατό και ενωτικό αγώνα που δώσαμε ώστε να ανεβάσουμε το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ και να πάρουμε τη βουλευτική έδρα στον νομό μετά από δέκα χρόνια περίπου.
Τους καλώ να δώσουμε ενωμένοι και πάλι την επόμενη μάχη σαν μια γροθιά, για να καταστήσουμε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αξιωματική Αντιπολίτευση».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ