× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Το ΜέΡΑ25‑ Συμμαχία για τη Ρήξη στη Χρυσομαλλούσα

Περιοδεία και συζήτηση για την ακρίβεια είχαν οι υποψήφιοι βουλευτές

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/6/2023

Το ΜέΡΑ25‑ Συμμαχία για τη Ρήξη στη Χρυσομαλλούσα

Κλιμάκιο του ΜέΡΑ25- Συμμαχία για τη Ρήξη με τους υποψήφιους βουλευτές Εύα Μάντζαρη Εύα και Τέρπαδρο Πατσελή επισκέφτηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου τη λαϊκή αγορά στη Χρυσομαλλούσα μοιράζοντας υλικό και συνομιλώντας με τους καταναλωτές για την υπέρμετρη ακρίβεια των βασικών αγαθών.

Η πρόταση του ΜέΡΑ 25 - Συμμαχία για τη ρήξη για την ακρίβεια είναι η δραστική μείωση του ΦΠΑ και των ταξικών έμμεσων φόρων, η εφαρμογή πλαφόν στις τιμές προϊόντων που καλύπτουν βασικές κοινωνικές ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων και η άμεση ανάγκη κατάργησης του χρηματιστηρίου ενέργειας και η κοινωνικοποίηση της ΔΕΗ. 
«Στις 25 Ιουνίου αξίζει αυτή η φωνή και η πρόταση να βρίσκεται στη Βουλή. Είναι στο χέρι σου!» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ