× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Η Εκκλησία αγαπάει τους πάντες, όταν γίνεται διάκριση, υπάρχει αρρώστια»

Νέο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνθμου με φόντο το κόμμα «Νίκη»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/6/2023

«Η Εκκλησία αγαπάει τους πάντες, όταν γίνεται διάκριση, υπάρχει αρρώστια»

Νέο μήνυμα με «φόντο» το κόμμα «Νίκη» και τον ενδεχόμενο επηρεασμό ψηφοφόρων από ιερείς και ιεράρχες στις επερχόμενες εκλογές 2023 της 25ης Ιουνίου έστειλε το πρωί της Τρίτης (13/6) ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα κάνουμε αύριο μία ωραία συνάντηση. Θα είναι όλοι οι αρχιερείς. Θα ακούσουμε την εισήγηση και τις απόψεις όλων των αρχιερέων και θα βγάλουμε συμπεράσματα. Θα τα πούμε τότε όλα μαζί», είπε αρχικά ο Αρχιεπίσκοπος στην κάμερα του OPEN.

Ερωτηθείς για τη δήλωση που είχε κάνει πριν από μερικές εβδομάδες σχετικά με την εμπλοκή κληρικών στα πολιτικά δρώμενα, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ανέφερε:

«Η Εκκλησία αγαπάει τους πάντες και όταν βλέπει ότι γίνεται διάκριση, υπάρχει αρρώστια».«Αγαπάμε τους Χριστιανούς Έλληνες όσο αγαπάμε και όλους τους Έλληνες», συμπλήρωσε ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά στο κόμμα «Νίκη», ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είπε πως ό,τι είχε να πει ήταν τα παραπάνω, τα οποία είναι «μέσα σε αυτό το πνεύμα».«Όλους τους Έλληνες δεν τους διακρίνουμε είτε είναι Χριστιανοί, είτε μη Χριστιανοί, είτε έχουν ιδιορρυθμίες», επανέλαβε.

[ΠΗΓΗ]
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ