× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Σε αυτές τις εκλογές οι αγρότες της Λέσβου στηρίζουν ΚΚΕ»

Δήλωση στήριξης στο ΚΚΕ από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου Δημήτρη Καραγιάννη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/6/2023

«Σε αυτές τις εκλογές οι αγρότες της Λέσβου στηρίζουν ΚΚΕ»

Την αναγκαιότητα εκλογής βουλευτή του ΚΚΕ στη Λέσβο επισημαίνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Δημήτρης Καραγιάννης σε δήλωσή του. Μεταξύ άλλων σημειώνει ότι σε όλους τους μεγάλους αγώνες των αγροτών, των κτηνοτρόφων, των αλιέων και του κινήματος το ΚΚΕ και ο βουλευτής ή η βουλεύτριά του ήταν στο πλευρό τους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά σημειώνει:

«Ο αλιέας, ο αγρότης, ο κτηνοτρόφος  μας έχει σταθερά δίπλα του. Στη Λέσβο, η μεγάλη παράδοση του κινήματος, η ύπαρξη αλιευτικών, αγροτικών, κτηνοτροφικών συλλόγων έχει γράψει ιστορία. Οι μεγάλες μας στιγμές, και αυτές δεν ξεχνιούνται, είχαν τη χαρά των κατακτήσεών μας, μετά από την πίεση που ασκήσαμε.

Για να μείνουμε ζωντανοί στο επάγγελμά μας, για να μη μας γονατίσει το κόστος παραγωγής, για να αποζημιωνόμαστε στο 100% από καταστροφές. Αυτός ο αγώνας δε σταματά, αλλά ανανεώνεται από τα νιάτα μας. Για τις επόμενες γενιές και για εμάς, ψηλώνουμε το ΚΚΕ στο νομό. Ψηφίζουμε στις 25 Ιούνη σαν αγωνιστές ψαράδες και αγροτοκτηνοτρόφοι, και όχι σαν εφοπλιστές. Το βουλευτή του ΚΚΕ τον χρειαζόμαστε όλοι μας».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ