× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Απαιτούνται αποζημιώσεις στους πληγέντες»

Δήλωση Παναγιώτη Παρασκευαϊδη για τα προβλήματα που προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία σε Γέρα και Πλωμάρι

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/6/2023

«Απαιτούνται αποζημιώσεις στους πληγέντες»

Για τα προβλήματα που προκάλεσαν στην περιοχή του Πλωμαρίου και της Γέρας το Σάββατο οι καιρικές συνθήκες ενημερώθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Παρασκευαΐδης ο οποίος είχε επικοινωνίες με τα συναρμόδια Υπουργεία και θα επανέλθει και από την ερχόμενη εβδομάδα μετά τις εκλογές ώστε, αφενός μεν όπου απαιτούνται αποζημιώσεις σε πληγέντες να καταβληθούν τάχιστα και αφετέρου σε συνεργασία με τους  Αυτοδιοικητικούς εκπροσώπους να προωθηθούν όπου ενδεχομένως αυτές απαιτούνται για τη θωράκιση των περιοχών τεχνικές για τη θωράκιση έναντι των εκτάκτων καταστάσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Με την ευκαιρία να αναφερθεί πως ο κ. Παρασκευαΐδης μόλις τις προηγούμενες ημέρες επισκέφθηκε και περιόδευσε με τους συνυποψήφιους του και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή του Πλωμαρίου καλώντας τον δημοκρατικό λαό της κωμόπολης και των χωριών να ενισχύσουν στις εκλογές της Κυριακής το Κίνημα και την προσπάθειά του Νίκου Ανδρουλάκη ώστε από τη Δευτέρα να γυρίσει μία σημαντική σελίδα για τα νησιά μας.

 

Έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους των εμπόρων και κατοίκους του Πλωμαρίου ο κος Παρασκευαΐδης τους  είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου όταν ήρθε το 1981 στην εξουσία βρέθηκε μπροστά σε μία κατάσταση μετανάστευσης των ανθρώπων της υπαίθρου, εκτός από το εξωτερικό και  στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το κόμμα μας μέσα από μία υπερπροσπάθεια κάνοντας πράξη την αποκέντρωση, ιδρύοντας το Υπουργείο Αιγαίου, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου Δημιούργησε Κέντρα Υγείας και γραφεία υπηρεσιών στα χωριά ώστε με αυτό τον τρόπο να δοθούν κίνητρα και να δημιουργηθούν δουλειές στις κοινωνίες της υπαίθρου για να παραμείνουν στις εστίες τους. Τα χρόνια της κρίσης που μεσολάβησαν το τοπίο έχει αλλάξει και η συρρίκνωση των δραστηριοτήτων στην ύπαιθρο επιβάλλει από όλους μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να στρέψουμε το βλέμμα προς τα χωριά. Σήμερα η ιστορική ευθύνη του ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη, η  ευθύνη όλων μας είναι να αναστρέψουμε αυτό το κλίμα.  Εμείς πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη της πατρίδας μας ξεκινά από την ύπαιθρο και ζητούμε από το Λεσβιακό και Λημνιακό λαό, από όλους τους νησιώτες να μας δώσουν τη δύναμη ώστε να πείσουμε τις άλλες πολιτικές δυνάμεις να κάνουν μαζί μας το μεγάλο βήμα της αλλαγής που θα φέρει τα χωριά μας στο προσκήνιο από την εγκατάλειψη που βίωσαν τόσο με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όσο και με την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με άλλοθι τις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας.»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ