× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Να στηρίξουμε την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Γεμάτο προεκλογικό τριήμερο για τον Χαράλαμπο Αθανασίου

Δημοσίευση 21/6/2023

«Να στηρίξουμε την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Ένα γεμάτο προεκλογικές δραστηριότητες, τριήμερο είχε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Λέσβου, Χαράλαμπος Αθανασίου. Το Σαββατοκύριακο συμμετείχε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν των Αγίων της Λέσβου.  Παρευρέθηκε ως προσκεκλημένος σε γεύμα που πραγματοποίησε ο Ροταριανός Όμιλος Μυτιλήνης όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα μέλη του πλήθος θεμάτων που αφορούν το νησί και σχετίζονται με περιβαλλοντικά, κοινωνικά, αναπτυξιακά και άλλα ζητήματα. Παρακολούθησε επίσης τον τελευταίο αγώνα του Αιολικού στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης όπου σε πανηγυρικό κλίμα η ομάδα γιόρτασε την άνοδο της στην Β’ Εθνική κατηγορία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολούθησε περιοδεία στις κοινότητες του Τρίγωνα, της Πλαγιάς που κατέληξε στο Πλωμάρι. Καθώς και περιοδεία στις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ευεργέτουλα ξεκινώντας από τους Λάμπου Μύλους. Έπειτα επισκέφτηκε τα Κεραμειά, το Ίππειος και το Κάτω Τρίτος όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους του χωριού. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στα Πηγαδάκια.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «σε κάθε στάση ο κ Αθανασίου είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους κατοίκους για την στήριξή τους στην Νέα Δημοκρατία στις κάλπες της 21ης Μαΐου και μετέφερε το μήνυμα την νίκης τονίζοντας ότι πρέπει όλοι μαζί, ακόμα περισσότερο αυτή την φορά, να στηρίξουμε την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε να συνεχίσει ως Πρωθυπουργός την πρόοδο και την ανάπτυξη της Ελλάδας».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ