× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Μια ανεξέλεγκτη κυβέρνηση Μητσοτάκη θα είναι πρόβλημα για τη Δημοκρατία»

Στο Αθανασιάδειο Καφενείο του Πλωμαρίου πραγματοποίησε ομιλία η υποψήφια βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνη τύπου του κόμματος Πόπη Τσαπανίδου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/6/2023

«Μια ανεξέλεγκτη κυβέρνηση Μητσοτάκη θα είναι πρόβλημα για τη Δημοκρατία»

Στο Αθανασιάδειο καφενείο του Πλωμαρίου πραγματοποίησε ομιλία την Πέμπτη το απόγευμα  η υποψήφια βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Πόπη Τσαπανίδου. Νωρίτερα η κ. Τσαπανίδου συνοδευόμενη από τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής περιόδευσε σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας καθώς και μέσα στην πόλη του Πλωμαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ομιλία της η κ. Τσαπανίδου αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ εστιάζοντας στη Δημόσια Υγεία και στο υγειονομικό ισοδύναμο για την ενίσχυση των ακριτικών νοσοκομείων και τη στελέχωση των Κέντρων Υγείας καθώς και στην οικονομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως σημείωσε η κ. Τσαπανίδου αρκεί οι πολίτες να συγκρίνουν τα προγράμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ για να βγάλουν κρίσιμα συμπεράσματα που θα τους βοηθήσουν να ψηφίσουν στις εκλογές της Κυριακής. «Για παράδειγμα σημείωσε σε ότι αφορά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αρκεί να συγκρίνει κανείς το πρόγραμμα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και το πρόγραμμα Πισσαρίδη της Νέας Δημοκρατίας που χαρακτηρίζει ζόμπι τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 

Η κ. Τσαπανίδου κάλεσε τους πολίτες να πάνε στην κάλπη την Κυριακή και πριν ψηφίσουν να σκεφτούν όλα εκείνα που μεσολάβησαν μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων, όπως οι δηλώσεις Πνευματικού, το τραγικό ναυάγιο της Πύλου, τα προβλήματα στα Κέντρα Υγείας και τις ελλείψεις ασθενοφόρων. Όπως τόνισε η μάχη είναι δύσκολη, ωστόσο πρέπει να τη δώσουμε όλοι μαζί. 

Όπως επισήμανε η υποψήφια βουλεύτρια τους ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία ηθελημένα επέλεξε να ενισχύσει τους μεγάλους ομίλους και να δώσει ψίχουλα στους πολίτες μέσω των περίφημων pass αντί να μειώσει τον ΦΠΑ για να αποκλιμακωθούν οι τιμές. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ξεκίνημα μετ’ εμποδίων για τις φορολογικές δηλώσεις

Σωρεία προβλημάτων διαπιστώνουν οι λογιστές
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Εκθεση φωτογραφίας του Μιχάλη Μπάκα

Στη ΦΕΜ, με θέμα τα ζώα, τα φυτά και τους οικοτόπους των προστατευόμενων περιοχών της Λέσβου
ΧΩΡΙΑ

Θλίψη Βέρρου για το Πνευματικό Κέντρο της Καλλονής

«Στερεί από τις γενιές του σήμερα και του αύριο ένα κομμάτι ιστορίας που έγινε στάχτη»
ΧΩΡΙΑ

Γιορτάζει ο Ταξιάρχης, γιορτάζει η Λέσβος

Αναλυτικά το πρόγραμμα των θρησκευτικών τελετουργιών προς τιμή του Αρχαγγέλου που ξεκινούν το Σάββατο 18 Μαΐου
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Δια πυρός 2024» για καλύτερη αντιπυρική οργάνωση στη Λέσβο

Το σενάριο της άσκησης στην οποία συμμετείχαν η Πυροσβεστική, οι Δήμοι, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η Δασική Υπηρεσία, περιλάμβανε φωτιά μεγάλης κλίμακας στους Λάμπου Μύλους
ΥΓΕΙΑ

«Δεν αντέχουμε άλλο να πεθαίνουμε με την υποβάθμιση της Υγείας»

Ανανοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για την πανυγειονομική απεργία της Τετάρτης 16 Μαΐου
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μια γιορτή για τη μανούλα στην Καλλονή

Το 1ο Νηπιαγωγείο παρουσίασε το πρόγραμμα συνεκπαίδευσης «Με χορό και μουσική, κοίτα… παίζουμε μαζί!»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ψευδής αναγγελία για πυρκαγιά κοντά στο αεροδρόμιο

Περί τα πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής έσπευσαν στην περιοχή και επέστρεψαν
ΧΩΡΙΑ

Κάηκε το ιστορικό κτήριο της Λέσχης Αρίσβης

«Μόνο τα ντουβάρια μείνανε» λένε στο «Ν» κάτοικοι στην Καλλονή
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Υποψήφιος ξανά στο Σύλλογο του νοσοκομείου ο Στρατής Κλεάνθης

Στη συνέντευξή του αναφέρεται στα διαχρονικά αιτήματα των εργαζομένων, στις προτάσεις της παράταξής του, αλλά και στα επεισόδια που έγιναν στα εγκαίνια του ΕΚΑΒ με τον Άδωνι
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κατά 5.000 αυξήθηκαν οι επιβάτες στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Οριακή ανάκαμψη της επιβατικής κίνησης τον Απρίλη παρά την σημαντική αύξηση των πτήσεων
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ