× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δεν έδωσαν ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στον Δημήτρη Κουτσούμπα

Απρόοπτο όταν πήγε να ψηφίσει ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/6/2023

Δεν έδωσαν ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στον Δημήτρη Κουτσούμπα

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο εκλογικό τμήμα της Λαμίας, όπου πήγε να ψηφίσει ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, καθώς την ώρα που πήγε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα συνειδητοποίησε ότι έλειπε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμφανώς ενοχλημένος βγήκε από το παραβάν και ζήτησε το ψηφοδέλτιο του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Αφού ψήφισε, ο Δημήτρης Κουτσούμπας απευθύνθηκε στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, λέγοντάς τους χαμογελαστός: "Θα γίνετε viral τώρα". "Αν γίνονται σε εμένα αυτά τα λάθη, φανταστείτε τι γίνεται αλλού", πρόσθεσε.


Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο κ. Κουτσούμπας δεν αναφέρθηκε στο περιστατικό. Στις on camera δηλώσεις του κάλεσε όλες και όλους να προσέλθουν στις κάλπες και να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ για "ισχυρή, λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση".

"Καλημέρας σας καλή δύναμη σε όλες και όλους. Σήμερα πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε σε όλη την χώρα, είναι η μέρα των εκλογών. Μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, πρέπει όλοι να είμαστε εκεί, για να κάνουμε το ΚΚΕ πιο ισχυρό, να πάει πιο ψηλά για ισχυρή, λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση 100% και στη Βουλή και στους ερχόμενους λαϊκούς αγώνες", δήλωσε συγκεκριμένα.

[ΠΗΓΗ]
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ