× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

LIVE

Εκλογές 2023: Στις κάλπες και στο «Νησί»

Την Κυριακή 25 Ιουνίου παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις για τις εθνικές εκλογές με ζωντανές μεταδόσεις, ρεπορτάζ, σχολιασμό, βίντεο με την έγκυρη υπογραφή της δημοσιογραφικής ομάδας του «Ν», στο www.stonisi.gr και στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/6/2023

Εκλογές 2023: Στις κάλπες και στο «Νησί»

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής 25 Ιουνίου το δημοσιογραφικό επιτελείο του «Ν» θα μεταδίδει στην ηλεκτρονική εφημερίδα www.stonisi.gr όλες τις ειδήσεις που αφορούν τις εθνικές εκλογές στον Νομό Λέσβου, με ρεπορτάζ, βίντεο και απευθείας μεταδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι συνάδελφοι Θράσος Αβραάμ και Παναγιώτης Μπαλάσκας θα βρίσκονται σε καίρια σημεία μεταδίδοντας ειδήσεις και εικόνες από τη διεξαγωγή των εκλογών και το κλίμα στα εκλογικά κέντρα. Η Ανθή Παζιάνου από τις 6 το απόγευμα θα μεταδίδει στη σελίδα του «Ν» στο facebook, στην ηλεκτρονική εφημερίδα του «Ν» και στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm (μας ακούτε και στο διαδίκτυο) όλες τις ειδήσεις, σχολιάζοντάς τες με όλες τις εξελίξεις με τη Μαρία Χατζηγεωργίου και καλεσμένους τους συναδέλφους δημοσιογράφους, παράγοντες της αυτοδιοίκησης, εκπροσώπους των κομμάτων και της κοινωνίας συνεχόμενα έως τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Στην αίθουσα σύνταξης θα βρίσκεται ο Νίκος Μανάβης και θα σχολιάζει ο Στρατής Μπαλάσκας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ