× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Οι πολίτες εμπιστεύονται το ΠΑΣΟΚ και το Νίκο Ανδρουλάκη»

Ικανοποιημένος από τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Λέσβο και την εκλογή βουλευτή δηλώνει ο υποψήφιος Γιώργος Πετρέλλης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/6/2023

«Οι πολίτες εμπιστεύονται το ΠΑΣΟΚ και το Νίκο Ανδρουλάκη»

Ικανοποιημένος από το εκλογικό αποτέλεσμα και τις επιδόσεις του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που μέχρι αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι είναι δεύτερο κόμμα στο Νομό Λέσβου, δήλωσε στο «Ν» 99 fm ο υποψήφιος βουλευτής Λέσβου Γιώργος Πετρέλλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Πετρέλλης σημείωσε ότι η άνοδος των ποσοστών του κόμματος που ξεκίνησε από την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, ενισχύθηκε σημαντικά με το Νίκο Ανδρουλάκη και πλέον το ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε είναι ξεκάθαρα η νέα προοδευτική φωνή η οποία θα ασκήσει αποτελεσματική αντιπολίτευση.

Ο ίδιος συνεχάρη το νέο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Παρασκευαΐδη και επισήμανε ότι όλες οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και οι υποψήφιοι δούλεψαν πολύ αποτελεσματικά και με ενότητα στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και αυτό επιβραβεύτηκε από τους πολίτες οι οποίοι για άλλη μια φορά στήριξαν τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ