× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Στρατής Ζαφείρης υποψήφιος με τον Κώστα Μουτζούρη

Η επίσημη δήλωση του στέλεχους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και πρώην υποψηφίου δημάρχου Δυτικής Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/6/2023

Ο Στρατής Ζαφείρης υποψήφιος με τον Κώστα Μουτζούρη

Δήλωση υποψηφιότητας με το ψηφοδέλτιο «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» του νυν Περιφερειάρχη Κώστα Μοιυτζούρη πραγματοποίησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και πρώην υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Στρατής Ζαφείρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη δήλωση του ο κ.Ζαφείρης σημειώνει τα εξής:


Μένοντας απόλυτα πιστός στην αρχή ότι η αυτοδιοίκηση οφείλει και μπορεί να λειτουργήσει ως κρίσιμο κι ουσιαστικό εφαλτήριο τοπικής ανάπτυξης, δηλώνω την πρόθεσή μου να συνεχίσω να εισφέρω τις γνώσεις, τις δυνάμεις και την εμπειρία μου, στη συλλογική προσπάθεια ο τόπος μας να πάει μπροστά.

Ειδικά,η ευαίσθητου εθνικά χαρακτήρα περιφέρειά μας, το Βόρειο Αιγαίο, με τις δεδομένες υστερήσεις, οι οποίες προκύπτουν τόσο απ’ τη νησιωτικότητα και την ακριτική θέση, όσο και απ’ τη δυσμενή οικονομική της κατάσταση, αλλά και την επιβάρυνση απ’ το προσφυγικό πρόβλημα, βρίσκεται ενώπια σε μία καίρια πρόκληση: να αδράξει την ευκαιρία αξιοποίησης των διατιθέμενων πόρων για να αλλάξει πορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να εκμεταλλευτεί στο έπακρο, ό,τι δυνατότητα υπάρχει, ώστε με στοχευμένη στρατηγική ανάπτυξης να θωρακίσει τα νησιά μας, ισχυροποιώντας τα.
Το όλο εγχείρημα, συνυπολογιζόμενων και των εθνικών κινδύνων, απαιτεί εκ προοιμίου ομοψυχία, συνένωση και συστράτευση δυνάμεων στον κοινό σκοπό.

Στο πλαίσιο αυτό, κι ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, αποδέχθηκα με ιδιαίτερη χαρά καιτιμή, την πρόταση συνεργασίας με τον Περιφερειάρχη και πρώην Πρύτανη του ΕΜΠ Κώστα Μουτζούρη.

Μια συνεργασία, η οποία θα έχει ως έρεισμα συγκεκριμένες μικρές και μεγάλες στοχεύσεις, όπως –ενδεικτικά αναφέρω- την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την προστασία του περιβάλλοντος, την ολοκλήρωση βασικών υποδομών, αλλά και την επιβαλλόμενη μετάβασητων νησιών μας στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο και στις νέες τεχνολογίες. Δράσεις για παράδειγμα όπως η τηλεϊατρική, που από χθες θα έπρεπε να είναι σε πλήρη εφαρμογή, επείγει να υλοποιηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, έχει ήδη δρομολογήσει μια σειρά ενεργειών και σοβαρών έργων σε πλήθος τομέων. Με τη συμβολή όλων μας, αλλά και σε συνέργεια με τους τοπικούς φορείς, τους ντόπιους επιχειρηματίες, τα στελέχη και τους υπαλλήλους της, είναι στο χέρι μας, όλα αυτά όχι μόνο να ολοκληρωθούν, αλλά και να αποτελέσουν την απαρχή για την εκπλήρωση και νέων ακόμη μεγαλύτερων στόχων.

Στρατής Ζαφείρης, Δημοτικός Σύμβουλος, π. Αντιδήμαρχος Δυτικής Λέσβου, π. Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ