× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για ημίμετρα»

Μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα για τους 3 μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/7/2023

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για ημίμετρα»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας σε μήνυμα του σημειώνει τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα 8 Ιουλίου, βρισκόμαστε χρονικά τρεις μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Η σημερινή κατάσταση του Δήμου μας στην πόλη και τα χωριά του, είναι τέτοια που δεν μας αφήνει περιθώρια για ημίμετρα, δέσμιους μιας ασφυκτικής καθημερινότητας και ενός επισφαλούς μέλλοντος.

Ζούμε σε έναν πανέμορφο τόπο, πλούσιο σε ιστορία, τέχνες, πολιτισμό, τοπία και αξιοθέατα, ικανό να προσφέρει ένα αξιοπρεπές παρόν και μια υπόσχεση για το μέλλον όλων ανεξαιρέτως των πολιτών του, ειδικότερα της νέας γενιάς που μεγαλώνει εδώ, καθώς και αυτών που επιθυμούν να επιστρέψουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι εμείς, είμαστε αυτός ο τόπος, που διψάμε να φύγουμε μπροστά. Να ξεπεράσουμε με αποφασιστικότητα κάθε εμπόδιο, να ανατρέψουμε το καθηλωμένο σε στασιμότητα σήμερα και να εξελιχθούμε, κερδίζοντας και προσφέροντας μια σταθερή, βιώσιμη καθημερινότητα, μια πόλη και τόσα χωριά, που αξίζει να ζεις και χαίρεσαι να επισκέπτεσαι.

Είναι η εποχή που επιλέγουμε ξεκάθαρα πώς θα είναι η επόμενη μέρα μας και τι αποτύπωμα θα αφήσει. Είναι η εποχή που συμμετέχουμε όλοι και προχωράμε στέρεα, μπροστά.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ