× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κύτελης με σφοδρότητα κατά υποψηφιότητας Κουφέλου

Με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Μυτιλήνης επιτίθεται χωρίς –προς το παρόν– να τον κατονομάζει, κατά όσων «με εγωκεντρισμό, μικρόψυχα και ευτελή κίνητρα» επέβαλαν την αντίπαλη εσωκομματικά υποψηφιότητα

Δημοσίευση 14/7/2023

Κύτελης με σφοδρότητα κατά υποψηφιότητας Κουφέλου

Σιβυλλική η ανακοίνωση από τον Στρατή Κύτελη αλλά ταυτόχρονα και σφοδρή κατά τόσο του κ. Κουφέλου όσο και κατά όποιου επέβαλε την υποψηφιότητα του στο Δήμο Μυτιλήνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περνώντας στην αντεπίθεση μετά την πρωινή ανακοίνωση του Πανάγου Κουφέλου ότι διεκδικεί το Δήμο Μυτιλήνης επικεφαλής «αντάρτικου» ψηφοδελτίου από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας που δημοσιοποίησε πρώτο το «Ν», ο κ. Κύτελης με ανακοίνωση του φωτογραφίζει με βαριές κουβέντες όποιον επέβαλε την υποψηφιότητα Κουφέλου.

«Οι εκλογές είναι γιορτή της Δημοκρατίας και κάθε νέα υποψηφιότητα το επιβεβαιώνει, φτάνει αυτή να έχει τα στοιχεία της πολιτικής και ηθικής νομιμοποίησης. Ποτέ δεν κρύφτηκα ότι ανήκω στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας και αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που μέχρι σήμερα, χαίρω της εκτίμησης του ίδιου του πρωθυπουργού αλλά και όλων των αγνών αγωνιστών της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης στον Δήμο μας» τονίζει ο κ. Κύτελης δηλώνοντας πως είναι ο άμεσος υποψήφιος του κυβερνητικού κόμματος.

Και συνεχίζει ο κ. Κύτελης: «Σε κάθε περίπτωση όμως, ο στόχος πρέπει να είναι η υπηρέτηση των πολιτών, έξω και πέρα από προσωπικές στρατηγικές, πικρίες και παρασκηνιακές μεθοδεύσεις, που στοχεύουν στην ικανοποίηση ιδιοτελών σκοπών σε βάρος των συμφερόντων του τόπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι μας έχουμε μνήμη, κρίση και πάνω απ’ όλα γνώση των πραγματικών κινήτρων της κίνησης αυτής από τον συνυποψήφιο μου.

Για ακόμη μια φορά, επιχειρείται η χειραγώγηση των πολιτών, προς ικανοποίηση μικρόψυχων και ευτελών κινήτρων, που έχουν ως κινητήρια δύναμη την εκδίκηση την οποία βάζουν πάνω από τα συμφέροντα των πολιτών και του τόπου.

Αποδείχτηκε περίτρανα για ακόμη μια φορά, ότι για κάποιους, ο εγωκεντρισμός τους, αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για την ενασχόληση τους, ποδοπατώντας κάθε επίπεδο αρχών και αξιών, αλλά και κανόνων του πολιτικού γίγνεσθαι.».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και καταλήγει ο κ. Κύτελης: «Είμαι εδώ με τους συνεργάτες μου για να δώσουμε για άλλη μια φορά τον νικηφόρο αγώνα, σοφότεροι αλλά πολύ πιο αποφασισμένοι, κοιτώντας έναν προς έναν σας στα μάτια, δίνοντας σας την υπόσχεση, ότι πρώτα ως γιατρός και μετά ως πολιτικός, ότι ποτέ μου δεν θα σας εγκαταλείψω.

Ανανεώνω το ραντεβού μας με την ανακοίνωση των υποψηφίων του συνδυασμού μας νέων και παλιών και είμαι βέβαιος ότι πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους.».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με SKY express το Αγιο Φως στη Μυτιλήνη

Η εταιρεία διαθέτει ανελλιπώς, από το 2017, τα αεροσκάφη της για το σκοπό της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και του χαρμόσυνου μηνύματος της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Το έθιμο της «κακαρώνας» στα Δάφια

Ένα θρησκευτικό έθιμο που πήρε πολιτικά χαρακτηριστικά τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης
ΧΩΡΙΑ

Δευτερανάσταση στα Μιστεγνά

Περιφορά του Λάβαρου της Ανάστασης στους δρόμους του χωριού θα γίνει στις 10.30 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα
ΧΩΡΙΑ

Προσοχή στις... κακαρώνες

Ενημέρωση από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και την Πυροσβεστική
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εχει ο καιρός γυρίσματα

Μεταφέρονται οι βροχές που ήταν να ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί του Μ. Σαββάτου στη Λέσβο
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος και στον Επιτάφιο των Μιστεγνών

Μετά το ολονύχτιο μοιρολόι των γυναικών στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στον ορεινό Ασώματο

Yπό τους ήχους του «νεκρώσιμου»
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρώτη Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Με ήχους από τις καμπάνες και χτυπήματα των ξύλινων στασιδιών στο ναό σήμα κατατεθέν της Μυτιλήνης τον Άγιο Θεράποντα, οι Μυτιληνιοί υποδέχτηκαν το μήνυμα της προσμονής της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στη Σκάλα Λουτρών

Η χορωδία από ομάδα γυναικών μελών του Συλλόγου Μικρασιατών έψαλε τα Εγκώμια
ΧΩΡΙΑ

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα ο Επιτάφιος στο Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ

Περιφορά το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής από την αδελφότητα της Μονής και την Ηγουμένη Ταβιθά
ΧΩΡΙΑ

Ένας ξεχωριστός Επιτάφιος στη Σκάλα Συκαμιάς

Περιφορά με καΐκι στο λιμανάκι του χωριού