× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνάντηση Στεφανή στη Χίο με στελέχη της ΝΔ

Συστράτευση από τη ΔΕΕΠ Χίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/7/2023

Συνάντηση Στεφανή στη Χίο με στελέχη της ΝΔ

Συνάντηση με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας της Χίου πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου  Αλκιβιάδης Στεφανή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Ο κ. Στεφανής ανέπτυξε το όραμά του για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με ρεαλιστικές και ενδιαφέρουσες προτάσεις, οι οποίες έτυχαν θερμής αποδοχής από τα μέλη.Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συζήτηση για τα πολιτικά δρώμενα, καθώς και για τα προβλήματα που υπάρχουν στην Περιφέρεια μας, με τα μέλη να διατυπώνουν προτάσεις και δράσεις αντιμετώπισής τους.


Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε σε κλίμα ικανοποίησης και αισιοδοξίας ότι η υποψηφιότητα του κ. Στεφανή θα φέρει μια νέα εποχή προόδου και ευημερίας για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.Η Δ.Ε.Ε.Π Χίου θα συστρατευθεί με όλες τις δυνάμεις της με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Αλκιβιάδη Στεφανή στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ