× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αγώνας δρόμου Αντισσα‑ Γαβαθάς

«Γαβαθώνιος» 2023 το Σάββατο 12 Αυγούστου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/8/2023

Αγώνας δρόμου Αντισσα‑ Γαβαθάς

Το Σάββατο 12 Αυγούστου 2023 και ώρα 6 και 30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στον Γαβαθά Λέσβου ο καθιερωμένος ετήσιος αγώνας δρόμου «Γαβαθώνιος», απόστασης 9 χλμ. επί ασφαλτοστρωμένης οδού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφυπνίστε αισθήματα συλλογικότητας και αθλητικού πνεύματος, και ακολουθήστε μας σε αυτήν την καλοκαιρινή δρομική γιορτή, για να ενωθούμε στο τέλος της διαδρομής στο υπέροχο γραφικό λιμάνι του Γαβαθά και με σημείο εκκίνησης το Ηρώον Αντισσας.

Ο Σύλλογος Αντισσαίων Αθήνας που διοργανώνει τη δράση σημειώνει:

Σκοπός της δράσης, να τιμήσουμε και να προβάλλουμε την πολιτιστική αξία της Αντισσας, του Γαβαθά αλλά και όλης αυτής της απαράμιλλης ομορφιάς από την πλευρά της Δυτικής Λέσβου που δύναται να μας απογειώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο επίπεδο διοργάνωσης θα συμβάλλει σημαντικά ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, οι Lesvos Runners, η Εποπτεία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Λέσβου, καθώς επίσης και παρουσία ασθενοφόρου από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023
Εγγραφές για τους ενήλικες: 17:30 Ηρώον Αντισσας
Εγγραφές για τα παιδιά: 17:30 Αη Γιώργης Κάμπου
Πληροφορίες; 2253056255, 6955806454

Οι εγγραφές είναι δωρεάν.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ