× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Φίλεμα» στα Τσόνια

Από τον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Γυναικών Κλειούς την Τετάρτη 9 Αυγούστου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/8/2023

«Φίλεμα» στα Τσόνια
Στράτος Αγκοπιάν

Ο Πολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Κλειούς, διοργανώνει το Φίλεμα,στις 9 Αυγούστου και ώρα 9 το βράδυ, στην ταβέρνα Γαλάζια θάλασσα, στα Τσόνια. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Το φίλεμα είναι ένα παραδοσιακό γλέντι, λίγο διαφορετικό. Θα χορέψουμε με την ορχήστρα του Κώστα Καλδέλλη.και μετά το φαγητό, θα φιλέψουμε τους παρευρισκόμενους με παραδοσιακά γλυκά όπως: μπακλαβά, κανταΐφι, σεκέρ παρέ και άλλα, που θα έχουν παρασκευάσει μέλη του συλλόγου.

Τα γλυκά θα λειτουργήσουν ως εκθέματα. Ανοίγοντας ένα παράθυρο στην άυλη πολιτιστική κληρονομιά - στην οποία ανήκει και η ζαχαροπλαστική -
οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν την προέλευση, τις παραλλαγές που υπέστησαν με την πάροδο του χρόνου και σε ποιες περιστάσεις σερβίρονταν τα γλυκά αυτά.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ