× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ξεκίνησε τις περιοδείες του στη Λέσβο ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου συνοδευόταν από τον βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπο Αθανασίου και τον πολιτευτή Άρη Χατζηκομνηνό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/8/2023

Ξεκίνησε τις περιοδείες του στη Λέσβο ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Τις περιοδείες του στη Λέσβο στα πλαίσια της υποψηφιότητας του ξεκίνησε ο Αλκιβιάδης Στεφανής.Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου συνοδευόταν από τον βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπο Αθανασίου και τον πολιτευτή Άρη Χατζηκομνηνό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ.Στεφανής τη Δευτέρα 14 Αυγούστου «επισκέφθηκε τον παραδοσιακό οικισμό της Πέτρας Λέσβου όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και συνομιλήσει κατοίκους της περιοχής, καθώς και να παρακολουθήσει τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Παναγίας Γλυκοφιλούσας.Την Τρίτη 15.08.2023 συνέχισε την περιοδεία του στην ιδιαίτερη του «πατρίδα», την Αγιάσο της Λέσβου, και παραβρέθηκε – συμμετείχε στη θεία λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αγιάσου (Κοιμήσεως Θεοτόκου). Το απόγευμα της ίδιας ημέρας βρέθηκε στο Σίγρι».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ