× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δολιοφθορά στο γήπεδο μπάσκετ της Καλλονής

Άγνωστοι ξεβίδωσαν τη μπασκέτα από τη μια πλευρά- «Έχουν μπει σε επικίνδυνες ατραπούς» αναφέρει σε δήλωση του ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/8/2023

Δολιοφθορά στο γήπεδο μπάσκετ της Καλλονής

Σε δολιοφθορά οφείλονται οι καταστροφές στο γήπεδο μπάσκετ της Καλλονής καθώς τεχνικός που επισκέφτηκε το γήπεδο διαπίστωσε ότι η μπασκέτα ήταν ξεβιδωμένη από τη μια πλευρά. Επίσης διαπιστώθηκε ότι τα φώτα ήταν ανοιχτά ενώ είχε προκληθεί και σοβαρή φθορά στο δάπεδο του γηπέδου.

Σε δήλωση του ο δήμαρχος ΔυτικήςΛέσβου Ταξιάρχης Βέρρος σημείωσε ότι «ορισμένοι πλέον φλερτάρουν με σοβαρό ατύχημα. Έχουν μπει σε επικίνδυνες ατραπούς. Επίσης σήμερα προκάλεσαν σοβαρή φθορά στο νέο ταρτάν του γηπέδου. Παρεμπιπτόντως το γήπεδο είναι περιφραγμένο και κλειδωμένο». 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ