× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Μια μαγευτική θαλάσσια περιήγηση στη Νησιώπη

Συνεχίζονται οι επισκέψεις στο νησάκι με τους μοναδικούς απολιθωμένους κορμούς των κωνοφόρων δένδρων

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/8/2023

Μια μαγευτική θαλάσσια περιήγηση στη Νησιώπη

Οι επισκέπτες του Απολιθωμένου Δάσους είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μια ακόμη ιδιαίτερη περιήγηση και επιστημονική ενημέρωση στο Θαλάσσιο Πάρκο Νησιώπης.Η γεωλόγος του Μουσείου Ολγα Τσαλκιτζή παρουσίασε με γλαφυρό τρόπο τον γεωλογικό και οικολογικό πλούτο της προστατευόμενης θαλάσσιας περιοχής της Νησιώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο θαλάσσιο τμήμα κατά την περιήγηση συναντήσαμε τα λιβάδια της Ποσειδωνίας και του παράκτιους κορμούς.Στο χερσαίο τμήμα η περιήγηση περιέλαβε τους μοναδικούς απολιθωμένους κορμούς των κωνοφόρων δένδρων που κείτονται στις απολιθωματοφόρες θέσεις του νησιού και τις γιγάντιες σεκόιες που ανασκάφηκαν και αναδείχθηκαν.


Μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 2253054434. Καθημερινά από τις 10.30 το πρωί.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ