× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κυρ Στέφανος στο Καγιάνι: Εμπειρία γεύσης για απαιτητικούς ουρανίσκους

Εξαιρετικής ποιότητας κρεατικά και premium κοπές που συναντά κανείς σε πολυτελή εστιατόρια συνοδεύονται αρμονικά με ντόπια προϊόντα και νόστιμα ορεκτικά, σε έναν υπέροχο χώρο με πανοραμική θέα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/8/2023

Κυρ Στέφανος στο Καγιάνι: Εμπειρία γεύσης για απαιτητικούς ουρανίσκους

Ακούραστος και πάντα αγαπητός, ο Αντώνης Κωσταράς, κατά κόσμον «Αντώνης Καγιάνι» λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο περίπου μια νέα επιχείρηση, καινούρια και διαφορετική για τα γευστικά δεδομένα της Μυτιλήνης.
Έτσι κι αλλιώς με το δημοφιλές ουζερί του, «Αντώνης», από το 1990 «ανεβάζει» άπαντες, ντόπιους, καλεσμένους και τουρίστες στο Καγιάνι.

Τώρα υπάρχει ακόμα ένας νόστιμος λόγος για να ανεβούμε στο Καγιάνι: ο Κυρ Στέφανος!Βρίσκεται περίπου 5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, ψηλά και με θέα πανοραμική.

Ο «Κυρ Στέφανος» σας καλεί σε ένα νέο γαστρονομικό ταξίδι με στόχο να αναδείξει την εκλεκτή γεύση των κρεατικών, με ποικιλία τόσο σε χοιρινό όσο και σε μοσχαρίσιο κρέας από την πιο απλή του μορφή έως και μία μεγάλη ποικιλία premium κοπών, RibEye, Tomahawk, T Bone, Picanha, Flank Steak BlackAngus, τις οποίες συναντά κανείς σε πολυτελή εστιατόρια.

Αξίζει να δοκιμάστε τα υπέροχα μπιφτέκια με ατόφιο κρέας, σπαλομπριζόλες και φιλέτα σε ένα μενού εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα, που έλειπε από την πόλη μας.

Ο Αντώνης ως έμπειρος επαγγελματίας και γνώστης του είδους έχει επενδύσει σε ποιοτικά προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς, και ελληνικές φάρμες.Με τις εκλεκτικά επιλεγμένες κοπές του εξωτερικού, στο εστιατόριο «Κυρ Στέφανος» αποδεικνύεται ότι το κρέας δεν αποτελεί απλά ένα γεύμα, αλλά μία εμπειρία απόλαυσης που αξίζει κανείς να δοκιμάσει δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις.

Η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται με κολονάτα ποτήρια κρασιού, παγωμένο τσίπουρο και τοπικό ούζο τα οποία συνδυάζονται μοναδικά με μία μεγάλη ποικιλία ορεκτικών πιάτων που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: 2251061590 και email: [email protected]

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΙΒΛΙΟ

Με επιτυχία τα εκπαιδευτικά προγράμματα για τη Μικρασιατική Καταστροφή

Στη δημοτική βιβλιοθήκη Μυτιλήνης- Και παρουσίαση του βιβλίου της Στέλλας Πετρίδου
ΓΕΥΣΗ

«ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΙΟ του Παπέλ’» στο Σταυρί: Απολαύσεις σε αγιασώτικη διάλεκτο

Νόστιμο παραδοσιακό φαγητό και γεύσεις ξακουστές στα πέρατα της γης. Γέλιο, ανέκδοτα και σάτιρα σε ένα μοναδικό στέκι για όλες τις ηλικίες, με δροσιά το καλοκαίρι και ζεστή ατμόσφαιρα το χειμώνα!
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Από τη Μυτιλήνη στον Προφήτη Ηλία

Γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Βόλτα στην παλαιοχριστιανική βασιλική του Χαλινάδου της Αγίας Παρασκευής

Στο μνημείο μπορεί κανείς να φτάσει με το αυτοκίνητο του ή με εύκολη πεζοπορία διάρκειας μιάμισης ώρας.
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια μέρα κατά του AIDS

Γράφει η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΟΓΓΟΛΙΔΟΥ*
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Την Ημέρα Βουνού 2023 τιμούν οι ποδηλάτες

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου διοργανώνει ποδηλατοβόλτα στο βουνό για 13η χρονιά
ΒΙΒΛΙΟ

Κατασκευές και τραγούδια στο βιβλιοπωλείο Φωτίου

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στη Μυτιλήνη
ΓΕΥΣΗ

Εκδήλωση για τη γαστρονομία και τα προϊόντα των νησιών του βορείου Αιγαίου

Επιμέλεια και παρουσίαση από τη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στα πλαίσια της έκθεσης ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO 2023
ΓΕΥΣΗ

41 χρόνια ιστορίες γλυκές σαν μέλι

Ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Λέσβου παράγει και τυποποιεί και διακινεί αγνό και ποιοτικό μέλι από αγριολούλουδα, ερείκη και καστανιά, με στόχο το προϊόν των 90 συνεταίρων του να φτάνει ανόθευτο στους καταναλωτές
ΓΕΥΣΗ

Εκλεκτά κρασιά και μοναδικό τσίπουρο

Η Κοιν.Σ.Επ. «Ηφαίστειο Ανεμώτιας» καλλιεργεί με αγρο-οικολογικές μεθόδους γηγενείς ποικιλίες οινοποιίσιμων σταφυλιών, σε ηφαιστειογενείς άνυδρους αμπελώνες στον κάμπο της Ανεμώτιας
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πεζοπορία στην Συκαμνιά και ανάβαση στον Λεπέτυμνο

Με τον πεζοπορικό Σύλλογο Ορειάς την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τα ξωτικά πηγαίνουν στον Παλαιόκηπο Γέρας

Για να φέρουν το πνεύμα των Χριστουγέννων