× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στο Φεστιβάλ ΚΝΕ Λέσβου

Ο γνωστός τραγουδοποιός μαζί με την μπάντα του θα παρουσιαστεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στην κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/8/2023

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στο Φεστιβάλ ΚΝΕ Λέσβου

Ξεκίνησε το ταξίδι του και φέτος το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή που μετρά 49 διοργανώσεις. Στη Λέσβο, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ομιλητής στην κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ στις 16 Σεπτεμβρίου θα είναι ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Παράλληλα την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με τον Δημήτρη Μυστακίδη και την μπάντα του.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση τα σημεία του Φεστιβάλ «είναι τα σημεία εκείνα που θα συναντηθούμε ξανά με τους νέους και τις νέες που δίνουμε μαζί μικρές και μεγαλύτερες μάχες, που συναντηθήκαμε και συναντιόμαστε στους δρόμους του αγώνα για το σχολείο, για τις σπουδές και τα πτυχία, για τη δουλειά με δικαιώματα, για τα σπίτια του λαού που βγαίνουν σε πλειστηριασμό, που φωνάξαμε μαζί «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» στις συγκλονιστικές κινητοποιήσεις μετά το έγκλημα στα Τέμπη, που παλέψαμε ενάντια στις φλόγες άλλο ένα καλοκαίρι στα δάση, στα χωριά και τις πόλεις μας, εκφράζοντας έμπρακτα ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό...».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ