× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κωνσταντίνος Κατσαρός: Γιατί υποψήφιος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

«Για την επόμενη ημέρα του Δήμου μας, είναι αναγκαίο περισσότερο από ποτέ να επιστρέψουμε την Αυτοδιοίκηση στην πραγματική της διάσταση»

Δημοσίευση 5/9/2023

Κωνσταντίνος Κατσαρός: Γιατί υποψήφιος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

Συνεχίζοντας την αυτοδιοικητική μου πορεία στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και επιθυμώντας να συμβάλλω μέσα από την πολύτιμη γνώση και την εμπειρία που έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια, ως Πρόεδρος του χωριού μου στα Πάμφιλα, ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, ως Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Τεχνικών Υπηρεσιών του πρώην ενιαίου Δήμου Λέσβου καθώς και ως συνεργάτης σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Προγραμματισμού Έργων στον ιδρυτικό Δήμο Δυτικής Λέσβου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΑΣ ΖΗΤΩ

Την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπό μου, για την υποψηφιότητά μου στον Δήμο Μυτιλήνης, με Δήμαρχο τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΟΦΑ.

Για την επόμενη ημέρα του Δήμου μας, είναι αναγκαίο περισσότερο από ποτέ να επιστρέψουμε την Αυτοδιοίκηση στην πραγματική της διάσταση: Της παραγωγής έργου και της πολιτικής αποκλειστικά και μόνο προς όφελος των δημοτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διαδρομή μου και το έργο που έχω επιτελέσει όλα αυτά τα χρόνια για τον τόπο μου, αποτελούν την προσωπική μου εγγύηση, στο αίτημά μου για την στήριξή σας.

Για να πάμε ξανά «ΜΠΡΟΣΤΑ» τον Δήμο της Μυτιλήνης μας!   

 Με εκτίμηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κωνσταντίνος  Κατσαρός 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ