× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Θέλουμε έναν Δήμο Μυτιλήνης φιλόξενο για τους επισκέπτες, αλλά και για τους κατοίκους του»

Εν όψει ανακοίνωσης του προγράμματός του και για τα έργα του Δήμου, μιλά στο «Ν» ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης, Πανάγος Κουφέλος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/9/2023

«Θέλουμε έναν Δήμο Μυτιλήνης φιλόξενο για τους επισκέπτες, αλλά και για τους κατοίκους του»

Εν όψει της ανακοίνωσης του προγράμματος του παράταξής του «Νέα Δράση- Νέος Δήμος» μίλησε στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης, Πανάγος Κουφέλος επισημαίνοντας ότι όραμά του είναι ένας Δήμος, «φιλόξενος για τους επισκέπτες, αλλά και για τους κατοίκους του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Κουφέλος παρατηρεί ότι παραμένει χαμηλό το επίπεδο της αντιπαράθεσης σε επίπεδο ανακοινώσεων, αλλά τοξικό σε επίπεδο social media. Αναφορικά με τα έργα, αναφέρθηκε στο κολυμβητήριο, στην ανάπλαση της προκυμαίας, σε όσα κινδυνεύουν και βρίσκονται στον αέρα, αλλά και σε έργα που πρέπει να γίνουν ή δομές που πρέπει να αξιοποιηθούν, όπως το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Ειδικότερα, σε σχέση με τη μη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και του τουρισμού, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ουσιαστική συζήτηση μεταξύ όλων των φορέων του Δήμου Μυτιλήνης, ώστε να μη μένει σε διαπιστώσεις, αλλά να εφαρμόζονται λύσεις.

Το πρόγραμμά του, τόνισε, ότι είναι κοστολογημένο, με συγκεκριμένα χρηματοδοτικά εργαλεία, και όχι έκθεση ιδεών: «Δεν κάνουμε ένα πρόγραμμα απλώς για να το καταθέσουμε και να πούμε ότι υπάρχει. Ή να γενικολογούμε. Στόχος μας είναι ο χρονικός ορίζοντας, η χρηματοδότηση των έργων». «Στόχος μας δεν είναι μόνο να κερδίσουμε στις εκλογές, αλλά να έχουμε επιτυχία και την επόμενη ημέρα», ανέφερε επικαλούμενος και τη θητεία του ως νυν αντιπεριφερειάρχη, όπου η εμπειρία του είναι πολύτιμη.

Συμπεριέλαβε το θέμα της κοινότητας Ρομά, της μη συμπερίληψης των ατόμων με αναπηρίες, αλλά και το προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα, το οποίο κατά τη γνώμη του πρέπει να πάψει να προβάλλεται γιατί δημιουργεί προβλήματα. Ο Πανάγος Κουφέλος υποστήριξε τη συνοχή της ομάδας του και των 321 υποψηφίων του συνδυασμού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΗ τη συνέντευξη:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ