× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Παναγιώτης Βάλεσης: Γιατί υποψήφιος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

«Δεν άλλαξα απόψεις και δεν «πούλησα» τα πιστεύω μου για έμμισθες καρέκλες»

Δημοσίευση 7/9/2023

Παναγιώτης Βάλεσης: Γιατί υποψήφιος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

Μετά την αποστρατεία μου από την Ελληνική Αστυνομία, στην οποία υπηρέτησα για 34 χρόνια, αποστρατευμένος με τον βαθμό του Υποστράτηγου και πριν τέσσερα χρόνια σας συστήθηκα αυτοδιοικητικά.

Με ΤΙΜΗΣΑΤΕ εκλέγοντας με Δημοτικό Σύμβουλο. Δεν ξέρω αν σας δικαίωσα. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι μπορώ και σας κοιτάω στα μάτια, γιατί ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑ. Δεν άλλαξα απόψεις και δεν "πούλησα" τα πιστεύω μου για έμμισθες καρέκλες. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα.
Όμως τα ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ για τον Δήμο Μυτιλήνης παραμένουνε ζωντανά. Και η ΕΛΠΙΔΑ να πραγματοποιηθούνε είναι αυτή που με ωθεί να συμπορευτώ με τον Παναγιώτη Χριστόφα και να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ την ΣΤΗΡΙΞΗ σας για να κάνουμε πράξη όσα ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ για την πόλη και τα χωριά μας.
Αν λοιπόν τα Όνειρα, οι Προσδοκίες και τα Θέλω, εσάς και των παιδιών σας ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ με τα δικά μας, τότε ας ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ για να τα κάνουμε ΠΡΑΞΗ.
"ΜΠΡΟΣΤΑ" λοιπόν με την βοήθεια του Θεού, με Πίστη, Εντιμότητα και αίσθημα ΕΥΘΥΝΗΣ απέναντι σας.
Με σεβασμό και ειλικρίνεια 
Παναγιώτης Βάλεσης
Υποστράτηγος Ε.Α. ΕΛ.ΑΣ
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης
Μέλος της Επιτροπής Ασφάλειας Γηπέδων της Ε.Π.Ο 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ