× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ιγνάτης Μαλαματίνας: Γιατί με τον Παναγιώτη Χριστόφα

«Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν ότι το όχι και το δε βοηθάω όποιον με χρειαστεί, δεν βρίσκονται στο λεξιλόγιο μου»

Δημοσίευση 9/9/2023

Ιγνάτης Μαλαματίνας: Γιατί με τον Παναγιώτη Χριστόφα

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σε ηλικία 5 ετών επέστρεψα οικογενειακώς στη γενέτειρα των γονιών μου την Μυτιλήνη. Σπούδασα Οικονομικές Επιστήμες στην Αγγλία και μόλις επέστρεψα στην Ελλάδα εργάστηκα στην διεύθυνση ξενοδοχειακών μονάδων στο νησί της Λέσβου για 5 χρόνια . Τα τελευταία 16 χρόνια είμαι account manager στην COSMOTE, με αντικείμενο την διαχείριση και εξυπηρέτηση των επαγγελματιών πελατών του νησιού μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αθλητισμός είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μού , πρώτα ως παίκτης μπάσκετ επί 25 έτη και αργότερα ως αντιπρόεδρος του ΔΣ του Αιολικού Μυτιλήνης που πέτυχε την άνοδο στην SL2 μετά από 37 χρόνια και στην διοικούσα επιτροπή της ομάδας καλαθοσφαίρισης που έπαιξε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε επαγγελματική κατηγορία .

Μέσα από την επαγγελματική και αθλητική μου ενασχόληση, γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματικοί κλάδοι αλλά κυρίως οι κλάδοι του Τουρισμού και του Αθλητισμού. Ένα τόσο ευλογημένο μέρος με πλούσια φυσική ομορφιά , είναι κρίμα να μην έχει βρει το δρόμο του. Νέες μορφές τουρισμού και 2 μεγάλα αθλητικά έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος, κολυμβητήριο και κλειστό γήπεδο αθλημάτων σάλας, θα δώσουν νέα πνοή στο τόπο μας.

Γνωρίζοντας το Παναγιώτη Χριστόφα και την διάθεση του να αφουγκράζεται στο δρόμο, τα προβλήματα της πόλης και των χωριών μας , αποφάσισα χωρίς ενδοιασμούς , να σταθώ στο πλευρό του . Όταν ξεκίνησαν να ανακοινώνονται και οι συν υποψήφιοι μου κατάλαβα ότι κάτι αλλάζει . Νέοι άνθρωποι ,πετυχημένοι στους κλάδους που δραστηριοποιούνται , ήρθαν δίπλα στον Παναγιώτη , γεμάτοι όρεξη και φρέσκες ιδέες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά , ξέρουν ότι το όχι και το δε βοηθάω όποιον με χρειαστεί , δεν βρίσκονται στο λεξιλόγιο μου. Μια φιλοσοφία που έμαθα από τη μητέρα μου και την ακολουθώ πιστά στη ζωή μου.

Σας καλώ όλους να στηρίξετε αυτούς που πιστεύετε ότι αξίζουν πραγματικά να προσπαθήσουν για το κοινό καλό. Για ένα Δήμο που πρέπει να πάει Μπροστά .

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ